nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 28. kolo (ponedeljak)

VULVERHEMPTON – LIVERPUL

VULVERHEMPTON se trenutno nalazi na trinaestom mestu na tabeli sa 35 osvojenih bodova na svom kontu. Popularni „Vukovi“ imaju devet poena prednosti u odnosu na opasnu zonu, te neće imati nikakvih problema oko eventualnog opstanka, dok izlazak u Evropu ove sezone je daleko izvan njihovog dometa. Stoga, do kraja sezone mogu da odigraju bez posebnog rezultatskog imperativa i značaja. Dosta problema imaju sa realizacijom u fazi napada, jer su sa svega 28 postignutig golova među najneefikasnijim timovima u Premier ligi. Pritom, dolazi im rival koji im tradicionalno „ne leži“, protiv kojeg imaju četiri vezana poraza. Van stroja su – F.Marcal (defanzivac), R.Jimenez (napadač – 4 pogodaka), D.Podence (napadač – 3 gola, 2. asistencije).

Očekivani sastav (3-4-2-1)R.Patricio – L.Dendoncker, C.Coady, R.Saiss – N.Semedo, R.Neves, J.Moutinho, J.Castro – P.Neto, A.Traore – F.Silva

LIVEPRUL u ovom momentu zauzima tek osmu poziciju na prvenstvenoj lestivici sa čak osam bodova zaostatka u odnosu na TOP 4. Stoga, na narednom duelu imaju veliki imperativ pobede. Aktuelni prvak je daleko od svoje prave forme, na svom terenu su u seriji od šest vezanih poraza, te je sa „Redse“ i bolje da igraju na gostovanjima. Tokom nedelje su savladali RB Lajpcig (2:0) i tako obezbedili plasman u 1/4-finala Lige Šampiona, što im svakako daje dozu samopouzdanja koja im je trenutno potrebna. Još uvek aktuelni šampion mora podhitno da se „probudi“ i da napokon ostvaruje rezultate kakvi se i očekuju od njih. Predstoji im nimalo jednostavno gostovanje, ali im dajemo prednost za pobedu koja im je znatno potrebnija nego njihovom rivalu. Za goste neće nastupiti – J.Gomez (defanzivac), V.Van Dijk (defanzivac), J.Matip (defanzivac), J.Henderson (vezista), dok je upitan nastup – C.Kelleher (golman).

Očekivani sastav (4-3-3)Alisson – T.Alexander-Arnold, N.Phillips, O.Kabak, A.Robertson – Fabinho, T.Alcantara, G.Wijnaldum – M.Salah, D.Jota, S.Mane

 

Glavni sudija – C.Pawson

Predlog za tipovanje – 2 / @1.75 – 0:1

Utakmica je na programu u ponedeljak sa početkom od 21h na stadionu “Molineux”.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje