četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

Danas je na programu 6 duela Serije A.

15h Lacio-Benevento

Sudar braće Inzagi u Rimu. Tako se može opisati ovaj duel. Nažalost neće doći do njihovog susreta, jer je Filipo pozitivan na Covid-19.

Za Lacio je ovaj meč mnogo bitan. Oni se trenutno nalaze na 6 bodova zaostatka za mestom koje vodi u Ligu Šampiona. Na ruku im ide činjenica da se njihovi direktni rivali za poziciju danas sastaju međusobno. Tim pre im je ovde pobeda preko potrebna kako bi se zasigurno približili rivalima i učinili ovu borbu još neizvesnijom. Lacio je trenutno u seriji od 4 meča na kojima su trijumfovali, nemaju problema sa sastavom pred ovaj meč, tako da im nemaju nekih velikih izgovora. Pobeda se prosto mora ostvariti. U poslednje vreme malo kubure sa realizacijom, dobijaju mečeve na “ mišiće“, ali pobeda je pobeda. Dokle god pobeđuju dobro je. Odbrana je malo diskutabilna i to bi mogla i da bude prilika za njihove rivale.

Beneventno na ovo gostovanje dolazi bez trenera Inzagija koji je pozitivan na Koronu. Pre samo par meseci činilo se da će Benevento bez većih problema zadržati tj izboriti mesto u Seriji A,ali serija loših rezultata je dovela do toga da su samo 5 bodova iznad zone ispadanja. Još par loših rezultata i eto njih u ogromnom problemu. Ono što im daje nadu u dobar rezultat na ovom meču jeste njihova igra protiv ekipa iz gornjeg dela tabele. Benevento posebno dobro igra protiv tih jakih rivala. Valjda iz te opuštene igre da nemaju šta da izgube i dođe do dobrog rezultata. Poslednjih klub koji je to osetio bio je Juventus i to u Torinu. Benevento inače igra otvoren fudbal, vole da se nadigravaju i nema nikakvih prepreka da tako ne bude i danas.

Očekivani sastavi:

Lazio (3-5-2): Reina; Marusic, Acerbi, Radu; Lazzari, Milinkovic-Savic, Escalante, Luis Alberto, Fares; Correa, Immobile

Suspended:Caicedo

Injured: Luiz Felipe

Spezia (3-5-2): Montipò; Caldirola, Glik, Barba; Depaoli, Ionita, Schiattarella, Hetemaj, Letizia; Caprari, Gaich

Injured: Moncini

Predlog: Idemo danas sa nešto jačim predlozima. Lacio jeste favorit,ali bi mogli videti golove na obe strane.

Tip: GG i D2+ @ 2.50 win 5-3


18h Torino-Roma

Torino je još jedna ekipa koja se grčevito bori za opstanak. S obzirom da je Kaljari slavio sinoć, razlika između njih je svega dva poena. Dakle, bodovi su im preko potrebni. U poslednja dva kola su pokazali znakove života, osvojeno je 4 boda i to je nešto što može da da nadu njihovim navijačima da će ih i sledeće sezone gledati u Seriji A. Nema sumnje da će Torino na ovom meču da napadne Romu, pogotovo jer je Roma dosta umorna i osakaćena zbog povreda.

Roma se plasirala u polufinale Lige Evrope. Trenutno su dosta daleko od Evrope u ligi i nije nemoguće da pokušaju da izbore to mesto preko Lige Evrope, tj da bace sve karte na to takmičenje. Upravo to bi moglo da dovede do mešanja karata u ligi i odmaranja bitnih igrača. U prilog tome ide i činjenica da je dosta igrača rovito. Jednostavno ovaj zgusnut raspored je uzeo danak i dosta igrača je pod znakom pitanja (čitaj biće odmoreni). Zaista je pod upitnikom njihova trenutna strategija, tj videćemo već u ovom kolu za šta su se odlučili.

Očekivani sastavi:

Torino (3-5-2): Milinkovic-Savic; Izzo, Nkoulou, Bremer; Vojvoda, Rincon, Mandragora, Verdi, Ansaldi; Sanabria, Belotti

Injured: Sirigu

Roma (3-4-2-1): Pau Lopez; Mancini, Ibanez, Fazio; Karsdorp, Villar, Veretout, Bruno Peres; Carles Perez, Pedro; Borja Mayoral

Suspended: Pellegrini

Injured: Zaniolo, Kumbulla, El Shaarawy, Spinazzola, Smalling, Calafiori

Predlog: Treba sačekati i videti kakva će strategija biti Rome u narednom periodu, ne treba se zaletati na njihovu pobedu na ovom meču, čak, šta više domaćin je bliži trijumfu,ali mislim da je mnogo bolje igrati na golove.

Tip: 3+ @ 1.60

GG @ 1.55 win 3-1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje