petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 32. kolo (ponedeljak)

LIDS JUNAJTED – LIVERPUL

LIDS JUNAJTED trenutno zauzima deseto mesto na tabeli sa do sada 45 osvojenih bodova. Nalaze se u veoma dobroj seriji rezultata, jer su na poslednjih četiri kola uspeli da osvoje 10 bodova (tri pobede i jedan remi). U minulom kolu napravili su veoma veliki iznenađenje, jer su kao gosti savladali Mančester Siti (1:2). Na tom duelu čitavo drugo poluvreme imali su igrača manje na terenu, a iako su uputili samo dva udarca ka protivničkom golu (oba su završila u mreži), stigli su do zaista iznenađujuće pobede. Ipak, ove sezone dosta osciliraju u svojim izdanjima, odnosno „po pravilu“ nakon jednog sjajnog odigranog meča, uglavnom sledi veliki „pad“ i jedno dosta slabo izdanje. Međutim, u svojoj povratničkoj sezoni u Premier ligi prikazuju itekako dobre partije, te njihov opstanak nije se ni dovodio u pitanje, što je svakako uvek primarni cilj za novog prvoligaša. Lids Junajted bez obzira na protivnika uvek igra svoju igru, napadački i sa namerom da se nadigravaju, jer jednostavno „ne umeju“ da se brane ine igraju defanzivno na zavidnom nivou o čemu dovoljno govori njihova momentalna gol razlika 49:49. Van stroja su – L.Cooper (defanzivac), A.Forshaw (vezista), R.Moreno (napadač), dok je upitan nastup – Raphinha (napadač).

Očekivani sastav (4-1-4-1)I.Meslier – L.Ayling, D.Llorente, R.Koch, E.Alioski – K.Phillips – H.Costa, S.Dallas, P.Roberts, J.Harrison – P.Bamford

LIVERPUL je eliminisan iz daljeg toka Lige Šampiona, te do kraja sezone mogu maksimalno da se posvete nastupima u Premier ligi. Još uvek aktuelni šampioni su u ovom momentu udaljeni tri poena od TOP 4 zone, te imaju imperativ pobede na predstojećem susretu. Prioritet je plasman u Lige Šampiona, a sve osim toga bila bi prava katastrofa za ovaj tim. Stoga, „ispucali su dozvoljenje kikseve“, te do kraja sezone moraju da odigraju na najvišem nivou. Uspeli su da „uđu u ritam“, jer su vezali tri prvenstvena trijumfa, te im i pripada uloga favorita. „Redsi“ u poslednje vreme dosta bolje rezulate ostvaruju na strani nego na svom terenu, te je možda i bolje za njih da „jure“ neophodne bodove na gostovanjima. Za goste neće nastupiti – C.Kelleher (golman), V.Van Dijk (defanzivac), J.Matip (defanzivac), J.Gomez (defanzivac), J.Henderson (vezista), D.Origi (napadač).

Očekivani sastav (4-3-3) Alisson – T.Alexander-Arnold, N.Phillips, O.Kabak, A.Robertson –  Fabinho, G.Wijnaldum, J.Milner – R.Firmino, D.Jota, S.Mane

 

Glavni sudija – A.Taylor

Predlog za tipovanje – 2 / @1.70 – 1:1

Utakmica je na programu u ponedeljak sa početkom od 21h na stadionu “Elland Road”.


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje