utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu 5 duela Serije A.

18h Verona-Roma

Verona je jako loše počela novu sezonu. U prva tri kola isto toliko poraza. Sve to je bilo dovoljno da se rukovodsvo Verone zahvali Di Frančesku i da na njegovo mesto dovedu bivšeg trenera Udinezea Igora Tudora. Tudor seda na klupu pre svega zbog Veroninog dobrog iskustva sa prethodnim hrvatskim stručnjakom Jurićem. Nadaju se da će i Tudor da dovede Veronu do tog nivoa kakvi su bili sa Jurićem. Neće to biti nimalo lako. Treba podići ekipu sa dna. Sigurno da su pali na samopouzdanju. Videćemo koliko će im ova šok terapija u vidu smene trenera pomoći. Ruku na srce, nisu oni bili toliko loši u ta prva tri kola. Igrali su dobro,ali nisu imali sreće da isčupaju neki bod. Napad je njima najveći problem. Mnogo lošu efikasnost imaju. Njihovi napadači su zaista u lošoj formi. Đovani Simeone nije postigao gol od marta ove godine, a ništa bolji nije ni njegov partner u napadu Kaprari koji je poslednji gol postigao u februaru ove godine. Dodatni problem pravi i izostanak kapitena Migela Velosa zbog povrede.

Roma sa druge strane na ovaj meč dolazi u znatno boljem raspoloženju. Bolje je reći, Roma dolazi na ovo gostovanje u najboljem mogućem raspoloženju. Murinjova magija je preporodila ekipu. Roma pobeđuje na svim frontovima. Tri pobede u ligi, tri u Evropi, perfektan start sezone. Murinjo je zaista ulio taj šampionski gen ekipi, ulio im je to samopouzdanje da veruju u pobedu do poslednjeg trenutka. To se i videlo u poslednjem meču sa Sasuolom. On je zaista magičan trener, mnogo brine o ekipi, sav pritisak medija prebacuje na sebe, kako bi rasteretio tim, a voli da svakom igraču pokaže koliko mu je stalo do njega, nije od onih “ hladnih “ trenera. Dobar tekst o njemu je napisao Stiven Džerard u svojoj biografiji, kad pročitate drugačijim očima će te gledati Posebnog. Sve u svemu Roma sada liči na šampionski tim, nije nemoguće da se skudeto sledeće sezone vrati u Večni Grad. Na ovom meču Murinjo ima na raspolaganju ceo tim, msm osim duže vreme povređenog Spinazole.

Očekivani sastavi:

Hellas Verona possible starting lineup:
Montipo; Dawidowicz, Gunter, Magnani; Faraoni, Tameze, Hongla, Lazovic; Barak, Caprari; Simeone

Roma possible starting lineup:
Patricio; Karsdorp, Mancini, Smalling, Vina; Veretout, Cristante; Zaniolo, Pellegrini, Mkhitaryan; Abraham

Prognoza: Roma bi trebalo da slavi na ovom meču.

Tip: 2 @ 1.95 – 3:2


18h Lacio-Kaljari

Lacio u ovaj meč ulazi sa imperativom pobede. Nakon dobrog početka sezone usledio je pad. Prvo su poraženi protiv Milana na San Siru, da bi par dana kasnije bili poraženi i od Galatasaraja. Ovaj meč je jako bitno da dobiju, jer im sledeće nedelje dolazi derbi Dela kapitale protiv Rome. Sigurno da žele sa pobedom da uđu u taj veliki derbi. Sari na ovom meču neće moći da vodi tim nakon isključenja protiv Milana,ali spremiće on tim za ovaj meč. Dobra stvar je da nema izostanaka. Ključni igrači su bili odmoreni protiv Galatasaraja i sada se vraćaju odmorni u tim. Očekujem da Lacio krene od prvog trenutka na gol Kaljarija. Generalno Kaljari im leži kao rival jer su u poslednjih 14 međusobnih duela slavili na 12, uz samo dva remija.

Dosta turbulentna nedelja je iza Kaljarija. Nakon šokantnog poraza i preokreta Đenove od 2-0 do 3-2, došlo je do velikih promena u timu. Ceh je platio Leonardo Simplici na čije mesto je seo, dobro poznato ime u Italiji, Valter Macari. Prošlogodišnji spasilac Simplici je samo nakon tri kola dobio otkaz. Mnogi smatraju da je to previše ishitreno,ali eto, dogodilo se. Istina da je Kaljari u ta prva tri kola dozvolio protivnicima čak 9 golova, što je tri u proseku,ali mora se reći i da imaju velikih kadrovskih problema. Neće biti lako ni Macariju, što zbog malo vremena da išta promeni, što zbog dosta izostanaka. Pod znakom pitanja su dva glavna igrača Strotman i Pavoleti, bukvano do početka meča se neće znati hoće li igrati. Van tima su i Miranda, Valukijevic i Farago. Sigurno da će Miranda dosta nedostajati u odbrani, pogotovo jer igraju protiv rivala koji napada svih 90 minuta.

Očekivani sastavi:

Lazio possible starting lineup:
Reina; Marusic, Acerbi, Felipe, Hysaj; Milinkovic-Savic, Leiva, Alberto; Pedro, Immobile, Anderson

Cagliari possible starting lineup:
Cragno; Caceres, Ceppitelli, Carboni; Zappa, Nandez, Marin, Deiola, Lykogiannis; Pedro, Keita

Prognoza: Trebalo bi Lacio da slavi ovde,ali sigurnija varijanta su golovi

Tip: 3+ @ 1.58 – 2:2

može i 1 i 3+ @ 2.05

čak za hrabrije  GG i D2+ @ 2.30

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje