subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Fudbalski predlozi od Ixa91 (19. Septembar)

Fudbalski predlozi od Ixa91 nisu svakodnevnica, jer je ipak njegov domen košarka.  U nedostatku takmičarski bitnih mečeva iz liga Evrope, promotrio je ponudu i odabrao par sinoglova.

Lazio vs Caglari 1x&GG @1.75

Nebesko-plavi nisu izvukli pozitivan rezultat u Istanbulu gde su izgubili 1-0 od Galatasaraya. Gostujuća ekipa je do sada u svakom meču Serie A postigla makar po gol, a smatramo da krhka odbrana Lazia može i danas da bude ranjiva. Ipak, odlučujemo se zbog kvaliteta da odigramo 1x na rimski sastav. Ograđujemo se sa duplom šansom jer znamo da ko igra na Lacio pare je…

West Ham – Manchester Utd 2 @1.90

Londonska ekipa igra fenomenalno (nisu igrali doduše sa najjačim timovima Premier lige) i zabeležili su 2 pobede i 2 remija. Čekićari su pobedili u Zagrebu u okviru evropskog takmičenja, dok su Đavoli poraženi od Young Boysa u čudnom meču gde je viđen veliki prelaz. Sadašnji trener West Hama – David Moyes ima 1 nerešen i 2 poraza protiv bivše ekipe.

Barcelona vs Granada-1.5 @1.75 (utakmica u ponedeljak)

Barcelona po nama nije doživela debakl protiv Bayerna, već to oslikava realno stanje stvari. Jednostavno nisu uštimovani, a njihovi protivnici nemaju tolikog respekta za ekipu bez Messija. Ipak, na Camp Nou smatramo da će sav bes iskaliti na Granadi koja je primila 4 gola od jednog Rayo Vallecana. Plus tu je doza revanšizma jer su prošle sezone izgubili od Granade na svom stadionu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje