utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu 6 duela Serije A.

15h Genoa-Sassuolo

Đenova je počela dosta loše ovu sezonu. U prvih 7 kola samo 5 osvojenih bodova. Sve to je dovoljno tek za 17to mesto na tabeli. Najveći problem ove sezone pravi odbrana. Oni su u dosadašnjem delu sezone primili čak 16 golova što ih postavlja na listu najgorih odbrana u ligi. Samo su Specija i Salernitana primili više golova od njih. Zaista loša statistika. Napad im i nije toliko loš, 10 postignutih golova je sasvim dobar rezultat, ali jednostavno odbrana je previše loša. Zbog svega toga se treneru Balardiniju opasno ljulja stolica. Novi vlasnici kluba su od njega očekivali mnogo više. Ukoliko ne slavi na ovom meču verovatno će biti smenjen. Dodatni problem pred ovaj meč predstavljaju i izostanci, ponajviše u odbrani, koja je i ovako očajna. Na ovom meču Balardini ne može da računa na Biragija, Maksimovića, Krišita, Banija i Venheudsena. Od svih tih izostanaka najviše u oči upadaju dva imena, Maksimović i Krišito, dva veoma važna šrafa u odbrani. Nedostatak odbrambenih igrača je doveo do toga da se Balardini na ovom meču osloni na mlađanog Meksikanca Vaskeza koji još uvek nije odigrao niti jedan meč na evropskom tlu. Ima i jedna dobra vest, a to je povratak u tim Destra koji se oporavio.

Nije ni njihov današnji rival u boljoj poziciji pred ovo kolo. Sasuolo je takođe dosta loše počeo ovu sezonu. U prvih 7 kola svega 7 osvojenih bodova. Njima odbrana nije loša strana, već napad. Ekipa koja je godinama važila za jednu od najefikasnijih u ligi trenutno ima samo 7 postignutih golova, samo su Salernitana i Venecija postigli manje golova od njih. Zaista poražavajući podatak za ekipu takvog napadačkog potencijala. Namerno kažem da imaju napadački potencijal, jer kako drugačije opisati tim koji u svojim redovima ima Berardija, Đuričića, Raspadorija, Boge i Kaputa. Jako dobri napadači, a golova nema. Iskreno, moje je mišljenje da je samo pitanje trenutka kada će ovaj napad da proradi. Mnogo promena je Sasuolo pretrpeo tokom leta, promenjen je trener, otišao bitan igrač, treba vremena da se tim prilagodi. Možda je ovo taj meč od kojeg će stvari krenuti na bolje po Sasuolo. Dobra stvar je da nemaju izostanaka pred ovaj meč.

Očekivani sastavi:

Genoa possible starting lineup:
Sirigu; Sabelli, Vasquez, Masiello, Cambiaso; Badelj, Toure; Kallon, Rovella, Fares; Destro

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Toljan, Chiriches, Ferrari, Rogerio; Frattesi, Lopez; Berardi, Djuricic, Boga; Raspadori

Prognoza: Sa jedne strane Destro, sa druge Raspadori i Berardi, trebalo bi da vidimo golove na obe strane.

Tip: GG @ 1.58 – 2:2


18h Napoli-Torino

Perfektan start sezone za Napoli. Sedam odigranih mečeva i isto toliko pobeda. Perfektan start sezone doveo je do pojave sve jačih priča o mogućem povratku Skudeta na sam jug Italije. Godinama su Napolitanci bili blizu, ali im je trofej izmicao iz ruku. Sada, kako stvari stoje, iako je početak sezone, oni su nikad bliže svojim snovima. U prilog tome ide i činjenica da su sve karte bacili na šampionat. Vidi se to po učinku u Ligi Evrope gde imaju dva poraza. Jednostavno to ih ne interesuje, interesuje ih samo jedna stvar, a to je Skudeto. Igraju sjajno. Spoj vrele Napolitanske krvi i Spaletija je po svemu sudeći savršen. Spaletijeva ekipa igra borbeno, napadački, igraju totalni fudbal. Ove sezone imaju najviše šuteva ka golu protivnika, imaju najmanje primljenih golova, u svim statističkim kategorijama su na vrhu. Imaju ogroman napadački potencijal. Insinje, Lozano, Zjelinski i naravno Viktor Osimhen koji već sad igra sezonu života. Čini se da bi on mogao biti taj koji će vratiti Skudeto u Napoli. Sve u svemu sjajan start sezone.

Torino igra sasvim dobro ove sezone. Jurić je uspeo da zategne ekipu i deluju sasvim pristojno. Nisu ni za ispadanje, a daleko su od Evrope, nekako su prosečna ekipa, taman za sredinu tabele gde se trenutno i nalaze. Biće zanimljivo gledati ovaj meč, iz prostog razloga što je Torinova odbrana ove sezone dozvolila najmanje šuteva ka svom golu, a gore sam naveo da je Napoli uputio najviše šuteva u gol protivnika. Primili su svega 7 golova na isto toliko mečeva, zaista dobar podatak. Videćemo ko će na kraju izaći kao pobednik u ovom duelu. Napad je deo tima koji ih koči da naprave nešto više ove sezone. Samo 9 postignutih golova je zaista malo. Moram navesti da je od tih 9 golova, 4 završilo u mreži Salernitane, što znači da su na ostalih 6 mečeva postigli samo 5 golova. Zaista mršava statistika. Beloti je postigao gol u uvodnom meču i od tad ga nema. Ima i problema sa povredama. Umesto njega u timu će biti povratnik Zaza, dok je nastup, trenutno prvog strelca tima, Sanabrije još uvek pod znakom pitanja, jer je igrao za Paragvaj tokom nedelje i pitanje je koliko je odmoran.

Očekivani sastavi:

Napoli possible starting lineup:
Meret; Di Lorenzo, Rrahmani, Koulibaly, Rui; Anguissa, Ruiz, Zielinski; Insigne, Osimhen, Lozano

Torino possible starting lineup:
Milinkovic-Savic; Djidji, Bremer, Rodriguez; Singo, Lukic, Mandragora, Aina; Linetty, Brekalo; Sanabria

Prognoza: Napoli je bliži pobedi u ovom meču.

Tip: Domaćin 2+ @ 1.50 – 1:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje