petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu 6 utakmica Serije A.

15h Fiorentina-Specia

Fiorentina ove sezone igra veoma promenljivo. Taman kad pomislite da dolaze bolji dani, usledi loš meč i poraz. Ove sezone u 10 kola imaju po 5 pobeda i poraza. To dovoljno govori o tom variranju u formi. Eto, prošle nedelje sjajan meč i rutinska pobeda protiv Kaljarija, da bi zatim tokom nedelje usledio jedan veoma loš meč i poraz od Lacija. Na tom meču nisu šutnuli ka golu protivnika, protiv ekipe koja nema previše jaku odbranu. Nekako, Fiorentina je na tom meču delovala skroz imotentno, mrtvo, kao da to nije ista ona ekipa koja je pregazila Kaljari. Sada, u ovaj meč, ulaze sa imperativom pobede. Pobedu moraju ostvariti kako god znaju,jer im nakon ovog meča sledi serija teških mečeva sa najjačim ekipama u ligi. Zna Italijano da je mnogo lakše u te mečeve ući nakon osvojena tri boda i verujem da će spremiti ekipu. Biće zanimljivo jer je upravo Specija bivši Italijanov klub i sigurno da ih on jako dobro poznaje. Problemi postoje, kako sa izostancima što zbog povreda, što zbog korone. Prvi golman Dragovski je van stroja već duže vreme, kao i Pulgar. Dodatni problem pravi i izostanak Nika Gonzalesa koji je pozitivan na Covid-19. Naravno, tu su,još uvek i problemi na relaciji Vlahović-navijači. Navijači su mu poručili da ne prilazi tribini i ne proslavlja golove sa njima. To i nije toliki problem, jer ne utiče mnogo na Dušanovu igru, makar ako je suditi po pređašnjim mečevima.

Specija igra jako loše ove sezone. Nalaze se na 17tom mestu na tabeli. Imaju najgoru odbranu u ligi sa 23 primljena gola, od februara ove godine nisu uspeli da sačuvaju svoju mrežu. Napad i nije toliko loš,ali jednostavno, odbrana je lošija i upropasti sve što napad uradi. Videlo se to dosta puta ove sezone, a najbolji primer je meč sa Đenovom tokom nedelje. Dominirala je Specija ceo meč, vodili su i na kraju su remizirali zbog penala u poslednjim minutima meča. Već nekoliko puta tokom sezone su uspeli da izgube bodove u poslednjim minutima meča. Ne može se to pripisati lošoj sreći, što dosta ljudi kaže. To je jednostavno loša koncentracija u završnicama mečeva. Moraće Mota da poradi na tome u narednim nedeljama.

Očekivani sastavi:

Fiorentina possible starting lineup:
Terracciano; Venuti, Milenkovic, Martinez Quarta, Biraghi; Bonaventura, Torreira, Duncan; Sottil, Vlahovic, Saponara

Spezia possible starting lineup:
Provedel; Ferrer, Hristov, Nikolaou, Bastoni; Maggiore, Kovalenko; Colley, Salcedo, Gyasi; Nzola

Prognoza: Fiorentina bi trebala da slavi na ovom meču,kvalitetniji su rival od Specije. Mogli bi videti nekoliko golova u mreži gostiju.

Tip: domaćin 2+ @ 1.55

1 i 2+ @ 1.83 – 3:0


18h Salernitana-Napoli

Salernitana u ovo kolo ulazi u dosta dobrom raspoloženju. Oni su tokom nedelje slavili na veoma bitnom gostovanju , protiv direktnog rivala za opstanak, Venecije. To im je ujedno i bila prva pobeda na gostovanjima ove sezone. Delovali su zaista dobro na tom meču, pogotovo napadački. Uputili su čak 21 šut ka golu protivnika, što je zaista impresivno. Napadački trio Riberi-Simy i Đurić deluje sve bolje i bolje i nema sumnje da će biti velika pretnja i na ovom današnjem meču. Odbrana je segment na kojem moraju dosta da porade. Imaju 22 primljena gola, samo je Specija gora od njih. Sa ovakvom odbranom i nemogu više od predposlednjeg mesta na tabeli sa samo bodom više od poslednjeplasiranog Kaljarija.  Neće im biti nimalo lako na ovom meču, em što im dolazi lider šampionata, em što imaju dosta problema sa izostancima. Van tima pred ovo kolo su: Lasana Kulibali i Rugeri, dok su pod znakom pitanja Luka Bogdan, Kapezi i Mamadu Kulibali.

Napoli ima jedan od najboljih startova šampionata u svojoj istoriji. Trenutno su na vrhu tabele, dele prvo mesto sa Milanom. Imaju svega 1 remi u 10 odigranih kola, dakle, osvojili su 28 od mogućih 30 bodova, što je sjajno. Napad im deluje jako dobro, odbrana još bolje. Sve ovo miriše na vraćanje skudeta u grad koji živi sa fudbal. Prošle nedelje su remizirali u meču sa Romom, dosta je taj meč podigao prašine, bilo je dosta kontroverznih odluka sudija. Dosta priče nakon meča, izjava, optužbi  i pored svega toga Napoli je već nakon par dana odigrao novi meč u ligi i lagano pregazio Bolonju. Jednostavno Spaleti nije dozvolio da sve to utiče na njegove igrače, sačuvao ih je od svega toga i ostavio ih fokusirane samo na teren. Upravo to im je dosta puta u ranijim sezonama nedostajalo. Neretko su bili upleteni u te tračeve, mahom zbog svoh kontroverznog vlasnika, a nije bilo trenera da ih sačuva. Sada, kada su sačuvani, rezultati su tu. Neće im biti lako na ovom meču, najteži su mečevi koji su unapred dobijeni, imaće motivisanog rivala nasuprot sebe i opet će tu trener da odigra najvažniju ulogu. Ukoliko Spaleti uspe da ih spusti i ohladi, a verujem da hoće, pobeda bi trebala da dođe jer su daleko kvalitetniji od svog rivala.

Očekivani sastavi:

Salernitana possible starting lineup:
Belec; Zortea, Strandberg, Gagliolo, Ranieri: Di Tacchio, Obi, Kastanos; Ribery, Djuric; Simy

Napoli possible starting lineup:
Ospina; Di Lorenzo, Rrahmani, Koulibaly, Rui; Demme, Ruiz, Elmas; Politano, Osimhen, Insigne

Prognoza: Napoli bi uz par postignutih golova trebalo da dođe do pobede.

Tip: 2 i 2+ @ 1.48 – 0:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje