subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju su na programu 4 duela Serija A.

18:30h Napoli-Monca

Napoli je na fantastičan način počeo novu sezonu. Na gostovanju u Veroni su do nogu dotukli istoimenu ekipu. Napoli je slavio na tom meču postigavši čak 5 golova i što je još impresivnije svih 5 golova su postigli različiti igrači. Pretpeo je Napoli velike promene tokom leta. Ekipu su napustili dugogodišnji nosioci igre. Otišli su kapiten Isinje, Mertens i Kulibali. Uspeo je Spaleti da dovede adekvatna pojačanja, mlade igrače željne dokazivanja i oni su već u prvom kolu pokazali da će biti dobre akvizicije. Od starosedelaca najviše se očekuje od Nigerijskog internacionalca Osimhena. On je bio strelac i u prvom kolu i tako nastavio svoju nestvarnu seriju. U poslednjih 10 kola odigranih u Seriji A, Viktor Osimhen je učestvovao u 11 golova (8 golova i 3 asistencije). Sa pravom se pokazuje kao novi lider ekipe. Napad je dakle i više nego ojačan,ali šta ćemo sa odbranom. Stub odbrane je otišao. Kulibali je sve držao na svojim leđima i zaočekivati je da ove sezone odbrana Napolija bude slabija. Realno ne znam koga bi mogli dovesti umesto njega, a da bude bolji. To je baš teško. Videlo se to u prvom kolu kada su primili 2 gola i biće ove sezone mnogo mečeva na kojima će Napoli primati makar po jedan gol.

Monca nije imala baš najbolje otvaranje nove sezone. U prvom kolu su na domaćem terenu pred prepunim tribinama poraženi od Torina sa 2-1. Nije Monca bila podređen rival na tom meču, baš naprotiv. Napadali su, stvarali su šanse,ali lopta nije htela u gol. Torino je bio konkretniji i iskoristio je svoje šanse. Glavni problem Monce u početku jeste i biće neuigranost. Mnogo su igrača doveli u toku prelaznog roka i trebaće vremena kako bi se sve to uigralo i kako bi izgledalo onako kako njihovi navijači žele. Pitanje je samo koliko imaju vremena za to, jer je start sezone jako bitan pre svega zbog samopouzdanja. Nema sumnje da Monca neće odustati od svog stila igre, napadaće oni i na ovom meču, jednostavno to je njihov stil igre i od toga neće odustati. Koliko će im to doneti dobrog na ovom meču, videćemo.

Očekivani sastavi:

Napoli possible starting lineup:
Meret; Di Lorenzo, Kim, Rrahmani, Rui; Anguissa, Lobotka, Zielinski; Lozano, Osimhen, Kvaratskhelia

Monza possible starting lineup:
Di Gregorio; Marlon, A. Ranocchia, Mari; Birindelli, Valoti, Barberis, Pessina, Augusto; Petagna, Caprari

Prognoza: Napoli je favorit na ovom meču, ali su golovi bolja opcija, trebalo bi da ih bude dosta.

Tip: 3+ @ 1.53 – 4:0


20:45h Bolonja-Verona

Bolonja je u prvom kolu poražena na gostovanju Laciju u Rimu. Mihajlović je bio jako besan na ekipu nakon tog meča, a kako i ne bi. Imali su gol prednosti i igrača više, a dozvolili su Laciju da preokrene i pobedi sa 2-1. Nisu uspeli da prekinu tradiciju. U poslednjih 7 sezona na 6 mečeva prvog kola su igrali na strani i svih tih 6 mečeva su izgubili. Generalno najveći problem Bolonji jesu gostovanja. Mnogo slabije igraju na strani nego na svom terenu. Prošle sezone su završili na 13tom mestu, Mihajlović je zapretio da će otići ako mu ne obezbede konkurentniji sastav da se makar bori za top 10. Sad, koliko su u tome uspeli videćemo. Za sada, nisu doveli nešto previše kvalitetnih igrača, trenutno su fokusirani da zadrže nosioce igre poput Arnautovića kojeg hoće mnogo klubova. Drugi problem koji Bolonja ima jeste odbrana. Godinama se muče sa odbranom i nikako da reše taj problem. Iz sezone u sezonu isti problem, Bolonja bude tim koji vrlo retko izlazi sa utakmice netaknute mreže. Isto tako su počeli i ovu sezonu i pitanje hoće li se tu nešto promeniti.

Apsolutni hit 2022 godine ne samo u Seriji A, nego i u Evropi bila je Verona. Glavni i odgovorni za takav uspeh bio je Igor Tudor. Tudor je potpuno promenio Veronu, potpuno im je promenio DNK. Verona je pod njegovim vođstvom u jednom trenutku bila i najefikasnija ekipa u Evropi, tačnije u ligama petice, što je ogroman uspeh. Pred kraj sezone su malo pali u formi. Tokom leta su doživeli ogromne promene, tačnije dve velike promene su ih zadesile iz kluba su otišla dva glavna čoveka. Trener Igor Tudor je otišao u Marsej, a najbolji igrač i strelac kluba Đovani Simeone je otišao u Napoli. Bez njih dvojice Verona nije ni upola ona ekipa, a to se i videlo na startu sezone. Prvo su poraženi u kupu od Barija 4-1, da bi ih u prvom kolu Serije A ponizio Napoli sa 5-2. Dakle dva meča i 9 primljenih golova nije baš nešto što obećava sjajnu sezonu. Ukoliko se nešto drastično ne promeni mogli bi ove sezone gledati Veronu u donjem delu tabele.

Očekivani sastavi:

Bologna possible starting lineup:
Skorupski; Lykogiannis, Medel, Bonifazi; De Silvestri, Dominguez, Schouten, Soriano, Cambiaso; Sansone; Arnautovic

Hellas Verona possible starting lineup:
Montipo; Dawidowicz, Gunter, Coppola; Faraoni, Tameze, Ilic, Lazovic; Barak; Lasagna, Henry

Prognoza: Još jedan meč na kojem bi mogli da vidimo dosta golova. Trebalo bi da ih bude na obe strane terena. Dva tima kojima odbrane nisu jača strana.

Tip: GG @ 1.68 – 1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje