četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 3. kolo (nedelja)

VEST HEM JUNAJTED – BRAJTON

VEST HEM JUNAJTED je nakon uvodnog poraza na svom terenu od šampiona Mančester Sitija (0:2), doživeo neuspeh i na gostovanju protiv povratnika u elitni rang engleskog fudbala, Notingem Foresta (1:0), iako su bili dominantniji tim na terenu. Londonski sastav na tom susretu nije imao ni sportske sreće, jer im je jedan pogodak poništen nakon intervencije iz VAR sobe, promašili su jedanaesterac, a u dva navrata pogađali i okvir gola. Stoga, u narednim duel ulaze sa velikim imperativom da postignu svoje prve golove u novoj sezoni, a ujedno i da osvoje bodove u novom šampionatu. Dodatni motiv imaće u činjenici da svog narednog rivala nisu savladali još od 2012. godine, odnosno na 10 međusebnih utakmica u nizu, te bi sasvim sigurno želeli da prekinutu lošu seriju. Dobru uvertiru su napravili pred nedeljni duel, jer su pre nekoliko dana pred svojom publikom ubedljivo savladali danskog predstavnika, Viborg (3:1) u okviru kvalifikacija za plasman u Ligu Konferencija. Van stroja je – N.Aguerd (defanzivac), dok je upitan nastup – C.Dawson (defanzivac).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – L.Fabianski – C.Coufal, K.Zouma, T.Kehrer, A.Cresswell – T.Soucek, D.Rice – S.Benrahma, M.Lanzini, J.Bowen – M.Antonio

BRAJTON je sezonu „otvorio“ pobedom na gostovanju protiv Mančester Junajteda (1:2), a zatim i remijem bez golova na svom terenu u susretu sa Njukaslom. Popularni „Galebovi“ su tako nastavili sa dobrim izdanjima iz predhodne sezone, gde ih nije bilo tako jednostavno savladati. Nisu pretereno efikasni u fazi napada, ali su sa druge strane veoma disciplinovani i organizovani u defanzivi. Izvan sastava je – J.Moder (vezista).

Očekivani sastav (3-4-2-1) R.Sanchez – J.Veltman, L.Dunk, A.Webster – S.March, A.Mac Allister, M.Caicedo, L.Trossard – P.Gross, A.Lallana – D.Welbeck

 

Glavni sudija – A.Taylor

Predlog za tipovanje – Winner 1 / @1.70 ili 1X&0-1I / @2.00 – 0:2 (0:1)

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 15h na Olimpijskom stadionu u Londonu.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje