sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju se nastavlja Serija A, a time i naše najave. Za danas smo spremili najavu jednog veoma interesantnog meča.

18h Lacio-Salernitana

Serijom A duvaju neki novi vetrovi. Laciov novi stil fudbala popularno nazvan Sarisimo hara Italijom. U poslednjih 6 mečeva 5 pobeda i to 5 pobeda bez primljenog gola je trenutno dovoljno za mesto broj 3 na tabeli,ali sa ambicijama da idu i višlje, zašto da ne, igru itekako imaju. Svi su mislili da je kraj sa Lacio kada se povredio Imobile,ali ne i Lacijali. Tretnuno se ne primećuje njegov izostanak,jer je Lacio nastavio da dobija mečeve. U prethodnom kolu su slavili u jednom veoma teškom meču protiv Atalante, a nastavili su niz i u ligi Evrope gde su dobili Mitjeland. Zaista jako dobro igraju. Napad je konstatno dobar, zategnut pod dirigentskom palicom, verovatno jednog od najboljih veznih igrača našeg Sergeja. Samo je De Brujne ove sezone učestvovao u više golova od Sergeja, što kroz asistencije,što kroz golove. Čini se da je Sergej prerastao Lacio i da je vreme za neki novi izazov. Što se tiče odbrane, e to je posebna tema. Tu je već master rad Sarija. Tim koji je godinama kuburio sa odbranom, tim koji je među top 8 timova u ligi uvek bio tim sa najviše primljenih golova, ove sezone jako teško prima golove. Sari je zaista zategao poslednju liniju Lacija, uveo je svoj stil Sarisimo i to daje rezultate. Zaista igraju jako dobro i vrlo je moguće da Lacio na kraju sezone završi u top 4, a možda i top 3.

U goste Laciju dolazi jedna veoma nezgodna,ali veoma zanimljiva ekipa za gledanje. Salernitana u ovo kolo ulazi nakon dve pobede u poslednja tri kola. Ove dve pobede su im dale krila, pogotovo jer su ostvarene protiv rivala koji se bore sa njima za poziciju i time su nekako pokazali da bi ove sezone trebalo nešto lakše da izbore opstanak nego prethodne. Za nešto više od toga, mislim da je ove sezone rano,ali u narednim, videćemo. Ekipa iz Salerna je meni nekako posebno draga, pogotovo zbog njihovog stila igre. Oni igraju napadački protiv koga god da igraju. Jeste da ih to već nekoliko puta skupo koštalo debaklima sa po 5 primljenih golova,ali oni od toga ne odustaju. Nema sumnje da će tako igrati i na ovom meču, rastrčano, ofanzivno pa šta bude. Mnogo bolje igraju na domaćem terenu nego na strani. Od svojih 13 bodova, čak 10 su osvojili na domaćem terenu i vrlo je verovatno da će tako ostati i nakon ovog meča. Ono što je sigurno da nas očekuje sjajan meč, jer svaki je sjajan kada igra ekipa iz Salerna.

Očekivani sastavi:

Lazio possible starting lineup:
Provedel; Lazzari, Casale, Romagnoli, Marusic; Milinkovic-Savic, Cataldi, Alberto; Pedro, Anderson, Zaccagni

Salernitana possible starting lineup:
Sepe; Gyomber, Daniliuc, Fazio; Candreva, Coulibaly, Radovanovic, Vilhena, Mazzocchi; Dia, Bonazzoli

Prognoza: Lacio je favorit,ali kada igra ekipa iz Salerna golovi ne bi trebalo da izostaju, tako da ja predlažem da se opredelite za tu strategiju.

Predlog za klađenje: domaćin 2+ @ 1.53 – 1:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje