petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

Nastavlja se takmičenje u Seriji A. Danas je na programu nekoliko veoma interesantnih duela, a mi smo vam spremili najavu jednog od njih.

15h Monca-Verona

Ovo je duel dva tima koja su trenutno u jako lošoj formi i pobeda na ovom meču je preko potrebna kako jednima tako i drugima. To je jedna rečenica koja najbolje opisuje situaciju u oba kluba.

Monca u ovo kolo ulazi nakon poraza od Bolonje na svom terenu. Bio je to treći vezan poraz u ligi, koji ih je doveo na 15to mesto sa samo 4 boda više od ekipa koje su u zoni ispadanja. Monca je loše krenula u ovoj sezoni, ali je zatim usledila šok terapija sa smenom trenera i dovođenjem Paladina koji je zaista uspeo da ih pokrene sa mrtve tačke. Uspeo je Paladino da veže tri pobede uključujući tu i onu nad Juventusom,ali je onda usledio ovaj pad forme. Oni su van opasne zone samo zahvaljujući tom pozitivnom periodu od starta sezone. Paladino zna koliko je ovaj meč bitan za tim i verujem da će svim silama od starta meča krenuti ka golu rivala. Kvaliteta ima tu nema šta. Mnogo je uloženo u ovaj tim tokom leta, dosta dobrih, kvalitetnih igrača je došlo pogotovo u ofanzivnom delu tima, a opet jedna su od najneefikasnijih ekipa u ligi imajući u vidu da su postigli svega 11 golova na 13 utakmica. Većinu tih golova su postigli na domaćem terenu, jer su na strani mnogo lošiji. Odbrana im je dosta slaba, Monca je tim koji ima jednu od najgorih odbrana u ligi sa 21 primljenim golom, samo su tri kluba primila više uključujući tu i njihovog današnjeg rivala.

Verona u ovo kolo ulazi u još goroj situaciji nego Monca. Oni su u seriji od 7 vezanih poraza u ligi i to ih je dovelo do poslednjeg mesta na tabeli. Od tima koji je žario i palio prethodne sezone spali su na ovo. Rasprodaja tima tokom leta, odlazak nekoliko bitnih igrača, uključujući i trenera Tudora je nekako i nagovestila ovakav epilog. Verona je prethodne sezone bila jedna od najefikasnijih ekipa u ligi, a sada postižu manje od 1 gola po meču u proseku. Odbrana im je najgora u ligi,oni su jedna od ekipa koja je primila najviše golova u ligi (24). Ništa im ne polazi za rukom, a na svu tu lošu situaciju nadovezale su se i povrede kojih je zaista mnogo pred ovog kolo. Zasigurno u timu neće biti Pawel Dawidowicz, Federico Ceccherini i Isak Hien, dok su pod velikim znakom pitanja Roberto Piccoli, Ivan Ilic, Darko Lazovic, Ajdin Hrustic, Diego Coppola i Simone Verdi. Upada u oči da je tu najviše odbrambenih igrača odsutno, pa će i ovako loša odbrana biti dodatno osakaćena malim brojem spremnih igrača za igru.

Očekivani sastavi:

Monza possible starting lineup:
Di Gregorio; Donati, Marlon, Augusto; Birindelli, Rovella, Sensi, D’Alessandro; Pessina; Petagna, Ranocchia

Hellas Verona possible starting lineup:
Montipo; Magnani, Gunter, Cabal; Faraoni, Hongla, Veloso, Depaoli; Kallon, Tameze; Henry

Prognoza: Jedan veoma bitan duel za oba tima. Zbog loše odbrane gostiju,ali i zbog velikih problema sa sastavom tima tj nedostajanjem defanzivnih igrača, odlučio sam se za golove domaćina.

Predlog za klađenje : domaćin 2+ @ 2.10 – 2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje