četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju su na programu 5 duela Serije A.

15h Verona-Atalanta

Uh kakav je meč pred nama.

Verona u ovo kolo ulazi puna samopouzdanja nakon fantastičnog preokreta i pobede u derbiju Veneta protiv Venecije. Gubili su sa 3-0 tom meču, ali su na kraju uspeli da pobede sa 4-3. Još jednom su pokazali da trenutno igraju jedan od najlepših fudbala u Italiji, pa možda i u Evropi. Jedna su od najefikasnijih ekipa, msm da je samo Bajern Minhen efikasniji od njih. Zaista ih je Tudor preporodio, igraju napadački od prvog do poslednjeg minuta, prosto kidišu na protivnika. Zapravo njihov stil igre najviše podseća na njihovog današnjeg rivala, Atalantu. Baš zato će ovo biti fantastičan meč. Ipak, koliko je napad dobar, toliko je odbrana loša, tačnije odbrana prima dosta golova, što nije ni čudno kada igraju ovako ofanzivan fudbal.

Atalanta takođe igra sjajno. U toku nedelje su doživeli neuspeh u Ligi Šampiona, poraženi su od Viljareala i ispali su u Ligu Evrope. Ipak, to ne umanjuje njihovu igru i formu u Seriji A, a tu su fantastični. U prošlom kolu su pobedili Napoli i na taj način istakli kandidaturu za Skudeto. S obzirom na njihovu sadašnju formu oni su itekako jedan od kandidata za titulu. Šta reći za igru Atalante. Gasperini je tempirao formu tima, fantastično. Nakon nešto lošijeg starta sezone, kako vreme odmiče igraju sve bolje i bolje. U poslednjih 5 mečeva u ligi njihov skor je sledeći: 5 utakmica, 5 pobeda i 15 postignutih golova. U tih 5 mečeva dobili su Kaljari, Speciju, Veneciju, Juventus i Napoli. Mislim da ovo najbolje govori o njihovoj formi. Takođe muku muče sa primljenim golovima, što naravno nije ni čudno, jer i oni igraju ultraofanzivan fudbal. Neminovno je da odbrana ima problema da sačuva mrežu u takvim situacijama.

Očekivani sastavi:

Hellas Verona possible starting lineup:
Montipo; Casale, Gunter, Ceccherini; Faraoni, Tameze, Veloso, Lazovic; Barak, Caprari; Simeone

Atalanta BC possible starting lineup:
Musso; Toloi, Demiral, Djimsiti; Zappacosta, Freuler, De Roon, Maehle; Pessina, Pasalic; Zapata

Prognoza: Šta očekivati kada se sastanu dve najefikasnije ekipe u ligi, ekipe koje igraju najlepši fudbal na “ čizmi “, naravno golove. Trebalo bi da ih vidimo na obe strane.

Tip: 3+ @ 1.50 – 1:2

za hrabrije : GG4+ @ 2.50


18h Sassuolo-Lacio

Sasuolo u ovo kolo ulazi nakon 4 meča na kojima nisu doživeli poraz. Istina tri od ta 4 meča su završena remijem. Sve to je bilo dovoljno za trenutno 12to mesto na tabeli što je daleko od njihovog cilja, a to je izlazak u Evropu. Nerealno je očekivati da dostignu taj cilj, a za to je najzaslužnija njihova nekonstantnost. Taman odigraju sjajno dobiju Milan i remiziraju sa Napolijem i onda usledi kiks protiv Specije. Jednostavno Sasuolo mnogo bolje igra jačih rivala i to je činjenica. Takođe veliki problem im je i odbrana. Jako loše ulaze u utakmice, primaju rano golove i onda šta izvuku od takvog meča. Naime Sasuolo je ove sezone osvojio najviše bodova na mečevima gde su prvo gubili. Ukoliko žele više od ove sezone ne smeju to dozvoljavati, moraju rešavati sami mečeve, a ne da čekaju da prime gol pa onda da krenu da igraju. Na ovom meču će biti bez Filipa Đuričića koji je još uvek povređen. Ipak tu su Berardi i sve bolji i bolji Raspadori i oni će predstavljati najveću opasnost po gol protivnika.

Lacio je u prošlom kolu konačno prekinuo crnu seriju pobedom na gostovanju u Đenovi. Na tom meču su savladali ekipu Sampdorije. Ta pobeda im je bila preko potrebna, pričalo se čak i o potencijalnoj smeni Sarija u slučaju neuspeha na tom meču. Tom pobedom su se koliko toliko smirile strasti. Ipak, Lacio je i dalje veoma daleko od svog cilja, a to je mesto u Evropi sledeće godine. Po svemu sudeći Liga Šampiona će i ove godine ostati nedosanjan san. Biće srećni ako izvuku i Ligu Evrope. Za tako nešto im je potrebna pobeda i na ovom meču. Napad im je dobar ove godine, tj. standardno je dobar, ali odbrana je kritična. Kada vam Udineze da 4 komada morate se zapitati šta vam škripi u igri. Na današnjem meču Lacio će biti lišen usluga svog najboljeg igrača Sergeja Milinković-Savića koji je suspendovan zbog crvenog kartona.

Očekivani sastavi:

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Toljan, Ayhan, Ferrari, Rogerio; Frattesi, Lopez, Henrique; Berardi, Scamacca, Raspadori

Lazio possible starting lineup:
Strakosha; Hysaj, Felipe, Acerbi, Marusic; Alberto, Cataldi, Basic; Pedro, Immobile, Anderson

Prognoza: Trebalo bi da vidimo golove na obe strane

Tip: GG3+ @ 1.68 – 2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje