sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (Nedelja)

U nedelju je na programu nekoliko veoma zanimljivih mečeva.

12:30h Milan-Monca

Milan u ovo kolo ulazi pomešanih osećanja. Oni su tokom nedelje savladali Njukas nakon preokreta,ali to nije bilo dovoljno da se nađu u narednoj fazi Lige Šampiona, već samo za Ligu Evrope,ipak i pored tog neuspeha mogu biti zadovoljni igrom koju su pružili u Engleskoj. Sigurno da će na krilima te dobre igre pokušati i na ovom jako bitnom meču da ostvare povoljan rezultat i tako se vrate na pobednički kolosek koji je dobrano poljujan. Oni su u prethodnom kolu poraženi od Atalante i tim porazom su došli do -9 bodova u odnosu na Inter, što praktično znači da više nemaju prava na kiks. Očekujem da na ovom meču krenu od starta ka golu rivala. Dobra stvar je što je napad proradio, efikasni su, daju golove, ali isto tako i primaj jer odrana nije na nekom previsokom nivou.

Njima u goste dolazi uvek nezgoda ekipa Monce. Ekipa koja iz godine u godinu raste. Jednostavno jedna zdrava priča, ekipa koja ima na klupi sjajnog mladog trenera Paladina koji pravi sjajne rezultate sa ekipom. Tim je dosta mlad i Monca je već sada iznedrila nekoliko reprezentativaca Italije,a još nekoliko njih kuca na vrata reprezentacije po čemu su jednistveni i ispred svih ostalih u ligi. Igraju lep fudbal, takmičarski fudbal, od njih ne možete videti neki preefikasan meč, ne oni ne srljaju oni igraju mirno. Ne primaju mnogo golova,ali isto tako i ne daju.

Očekivani sastavi:

AC Milan possible starting lineup:
Maignan; Florenzi, Tomori, Simic, Hernandez; Musah, Reijnders; Pulisic, Loftus-Cheek, Leao; Giroud

Monza possible starting lineup:
Di Gregorio; D’Ambrosio, Mari, Caldirola; Ciurria, Gagliardini, Pessina, Kyriakopoulos; Colpani, Mota; Colombo

Prognoza: Tvrd meč, na kojem dajem veću šansu za pobedu domaćinu kojem se konačno u tim vraćaju Žiru i Leao, a na klupi je i raspucani Jović.

Prognoza: P/K 1 @ 1.50 ✅️


15h Udineze-Sasuolo

Udineze ovo kolo ne dočekuje u nekom predobrom raspoloženju. Oni su u prethodnom kolu poraženi tj bolje rečeno pregaženi od strane Intera sa čak 4-0. Taj poraz je samo prubio krizu u kojoj se ovaj tim nalazi. Od početka sezone imaju svega 1 pobedu i ovo im je najgori start sezone u poslednih 60 godina. Trenutno se nalaze na 17tom mestu, tik iznad zone ispadanja i tu su samo zbog dosta nerešenih rezultata koje su ostvarili. Jednostavno igra nije ni nalik od one u prethodnoj godini kada su bili sjajni, pogotovo u napadu. Ove godine se nekako vratio onaj stari Udineze koji ima probleme na sve strane i onaj Udineze koji završava sezonu u donjem delu tabele.

Njima u goste dolazi ekipa Sasuola. Sasuolo u ovo kolo ulazi nakon šokantog poraza od Kaljarija gde su uspeli da dobiju dva gola u nadoknadi vremena i tako izgube dobijen meč. Zapravo se na tom meču videlo sve ono što je dobro,ali i  loše kod njih, sve njihove mane i vrline. Napad je delovao dobro, stvarali su šanse,dali su gol, ustalom oni drugačije i ne znaju nego napadački. Možda je to i glavni krivac, ta preterano otvorena igra, koja odbranu ostavlja na vetrometini i zahvaljujući kojoj njihovi rivali i dolaze do golova. Bilo kako bilo Sasuolo je nastavio sa svojim efikasnim mečevima.

Očekivani sastavi:

Udinese possible starting lineup:
Silvestri; Ehizibue, Kabasele, Perez; Ebosele, Samardzic, Walace, Payero, Zemura; Pereyra, Lucca

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Toljan, Erlic, Ferrari, Pedersen; Boloca, Matheus Henrique, Thorstvedt; Berardi, Pinamonti, Lauriente

Prognoza: Na ovom meču bi mogli da vidimo otvorenu igru sa golovima na obe strane terena.

Predlog: GG @ 1.63

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje