petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (PETAK)

Danas su na programu dva duela Serije A.

18:30h Leće-Udineze

Ima li kraja agoniji Lećea. Leće je u seriji od 8 mečeva bez pobede, od toga čak 7 poraza, a od toga čak 6 mečeva na kojima nisu postigli niti jedan gol. Naravno da je to dovelo do pada na tabeli,pa se sada nalaze na samo 2 boda od zone ispadanja, a ostalo je još 7 kola da se odigra. S obzirom na njihovu formu i formu njihovih rivala za poziciju, ne piše im se dobro. Ko bi rekao da će ući u takav problem. Počeli su dobro sezonu, bili čak i na sredini tabele i nije se moglo naslutiti ovako nešto. Ipak, veliki pad forme je doveo do ovoga,a kako će zaustaviti kola koja su krenula nizbrdo to niko ne zna. U prilog im ne ide i igranje na domaćem terenu na kojem igraju mnogo lošije nego na strani, a u goste im dolazi rival koji je u formi.

U goste im dolazi ekipa Udinezea koji se nalazi na 8mom mestu sa čak 14 bodova više od Lećea. Oni u ovo kolo ulaze nakon ubedljive pobede na domaćem terenu protiv Salernitane 3-0.Udineze je ušuškan na tom 8mom mestu, teško mogu do Evrope koja im je udaljena čak 12 bodova, a neće ni ispasti, tako da mogu lagano do kraja sezone da igraju, što je svakako velika prednost. Zanimljivo je da je Udineze tim koji je ove sezone zabeležio najviše nerešenih rezultata. Igraju dobar, zanimljiv, napadački fudbal. Eto Kremonezeu su tri komada dali za jedno poluvreme. Imaju dobru ofanzivu, a nije toliko loša ni odbrana. Drastična razlika u odnosu na Udineze koji smo ranije gledali.

Očekivani sastavi:

Lecce possible starting lineup:
Falcone; Gendrey, Baschirotto, Umtiti, Gallo; Blin, Hjulmand, Oudin; Di Francesco, Ceesay, Banda

Udinese possible starting lineup:
Silvestri; Becao, Bijol, Perez; Ehizibue, Samardzic, Walace, Lovric, Udogie; Pereyra; Beto

Prognoza: Na ovom meču bi mogli da vidimo nekoliko golova. Leće mora da se otvori, a to je šansa za goste da postignu neki gol.

Tip: 2-4 @ 1.60

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje