subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (PETAK)

U petak su na programu dva duela Serije A.

15h Lacio-Krotone

Nismo navikli ove sezone da gledamo „nebesko-plavi“ deo Rima u krizi, ali tako je. U poslednja 4 kola Lacio je pretrpeo čak 3 poraza i to ih je gurnulo na 7-mo mesto, sa, trenutno, 7 bodova zaostatka za mestom koje vodi u Ligu Šampiona. Ovo je utakmica koju ekipa Simonea Inzagija prosto mora da dobije. Istina da ih sledeće nedelje očekuje revanš Lige Šampiona u Minhenu, ali realno, svi su svesni da oni nemaju ama baš nikakve šanse protiv Bajerna, pa je samim tim i suludo da čuvaju igrače. Očekujem da Simone izvede najjači sastav na ovoj utakmici. Ova loša serija rezultata prosto mora da se prekine, a protivnik je idealan za to. Nema nekih većih izostanaka u ekipi.

Krotone je trenutno poslednji na tabeli. Smena trenera je urodila plodom. Na klupu je došao Kozmi i Krotone je uspeo da upiše prvu pobedu posle 7 vezanih poraza. Istina da je to bila pobeda protiv korona desektovanog Torina, ali opet, pobeda je pobeda. Kozmi jeste uneo živost u ekipu koja je preko potrebna, ali je malo i preterao. Zaradio je suspenziju pa neće na ovom meču moći da vodi svoj tim. Inače on je veliki navijač Rome pa će sigurno da motiviše svoju ekipu pred ovaj meč.

Očekivani sastavi:

Lazio (3-5-2): Reina; Marusic, Hoedt, Acerbi; Lulic, Milinkovic-Savic, Leiva, Luis Alberto, Fares; Immobile, Correa

Injured: Luiz Felipe, Lazzari

Crotone (3-5-2): Cordaz; Magallan, Golemic, Luperto; Pereira, S Molina, Petriccione, Messias, Reca; Simy, Ounas

Injured: Benali, Vulic, Cigarini

Suspended: Pereira

Prognoza: Ovde je Lacio veliki favorit i trebalo bi da pobedi sa par golova u mreži Krotonea.

Tip: 1 i 2+ @ 1.45

1 i 2-5 @ 1.70 – 3:2


20:45h Atalanta-Specija

Atalanta je u dosta nezgodnoj situaciji. Ovaj meč im dolazi kao zagrevanje pred putovanje u Madrid na revanš protiv Reala. Pitanje je sad na šta se fokusirati. Sa jedne strane ovo je vrlo bitan meč, pogotogo posle poraza od Intera, mora se odžati mesto u vrhu tabele, a sa druge stane Liga Šampiona je veliko takmičenje samo po sebi, a Atalanta nije bez šansi da prođe dalje. Ipak, trebalo bi očekivati da Atalanta ovaj meč odigra u najjačem sastavu, jer je ta pozicija u Top 4 veoma bitna tj. ona vodi i naredne sezone u Ligu Šampiona. Vrlo dobro oni znaju da će se boriti lavovska borba za ta 4 mesta, tj. bolje rečeno za četvrto mesto, jer će tri zauzeti po svemu sudeći Inter, Milan i Juventus. Za to poslednje mesto se trenutno bore Atalanta, Roma i Lacio. Dakle, tri veoma jake ekipe i u Atalanti znaju da samo jedan kiks ih može mnogo udaljiti od tog mesta. Pogotovo im protivnik na ovom meču ne daje previše mesta za kalkulisanje, jer je Specija veoma nezgodan rival, već su im uzeli 2 boda u prvom delu sezone. Nemaju nekih prevelikih izostanaka pred ovaj meč.

Specija se trenutno nalazi na 6 bodova od zone ispadanja, znači relativno dobra pozicija za njih. Pred ovaj meč su vezali 4 utakmice bez pobede i to je možda malo upalilo lampice u klubu. Oni su ekipa koja veoma voli da igra protiv ekipa iz samog vrha tabele. Oni te mečeve igraju veoma opušteno i upravo iz te opuštenosti i bivaju veoma opasni. Osetio je to Milan pre par kola, a i današnji rival u prvom delu šampionata. Iako su u toj seriji utakmica bez pobede, oni su na dosta dobrom putu ka ostvarivanju svog cillja koji se zove opstanak. Veoma je izvesno da će ostati u ligi, bez obzira na bodove. Gledajući samu formu i kvalitet ostalih rivala za to mesto u Seriji B, trebala bi Specija da opstane.

Očekivani sastavi:

Atalanta (3-4-1-2): Gollini; Toloi, Romero, Djimsiti; Maehle, Freuler, De Roon, Gosens; Pessina; Ilicic, Muriel

Injured: Hateboer, Sutalo

Spezia (4-3-3): Zoet; Ferrer, Ismajli, Erlic, Marchizza; Estevez, Ricci, Maggiore; Verde, Nzola, Gyasi

Injured: Rafael, Mattiello, Saponara, Provedel, Krapikas

Prognoza: Atalanta jeste favorit, ali možda je bolje igrati na golove.

Tip: 3+ @ 1.55 – 3:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje