petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (PETAK)

U petak je na programu samo jedan meč Serije A.

20:45h Parma-Genoa

Parma je u prošlom kolu uspela da prekine seriju od čak 18 mečeva bez pobede. Oni su u prošlom kolu maksimalno iskoristili umor Rome uzrokovan evropskim obavezama i savladali su ih sa 2-0. Pre toga su poslednji put pobedili 30.11. Ta serija loših rezultata ih je i dovela do zone ispadanja. Menjali su i trenera, igrače, ali ništa nije urodilo plodom. Videćemo, možda će im ova pobeda protiv Rome podići moral i možda će ta pobeda biti prekretnica ka boljim rezultatima i bežanju iz zone ispadanja. Svakako da je vremena sve manje i manje i da moraju da se trgnu. Neće im biti baš lako na ovom meču, pre svega zbog povreda i izostanaka. Na ovom meču će biti bez nekih ključnih igrača kao što su Žervinjo i Inglese. Ti igrači su bitni pre svega zbog taktike Parme koja se bazira na brzim napadima sa krila, tj. kontranapadima, sada će to bez pomenutih igrača ići znatno teže. Ipak, bilo kako bilo oni jednostavno moraju ići na sva tri boda na ovom meču, pogotovo jer ni njihovom današnjem rivalu ne cvetaju ruže baš previše.

Promena trenera u Đenovi je urodila plodom. Nakon dolaska na klupu Baljardija, Đenova je vezala tri pobede i pobegla je iz zone ispadanja. Ipak, ta promena je bila kratkog daha, jer su oni nakon te tri pobede opet vezali seriju mečeva bez pobede koja traje još uvek. U poslednjih 6 kola osvojili su svega 4 boda, što je dosta malo. Istina da su trenutno sigurni sa 6 bodova iznad zone ispadanja, ali to može vrlo lako da se promeni. Par loših rezultata i eto ih u problemu. Istina, imali su i problema sa Covidom-19, dosta igrača je bilo zaraženo, pa je to neki izgovor za neuspehe. Sada je to polako iza njih, ekipa je relativno kompletna, par igrača nedostaje.

Očekivani sastavi:

Parma (4-3-1-2): Sepe; Conti, Osorio, Bani, Pezzella; Kucka, Brugman, Kurtic; Mihaila, Pellè, Karamoh

Injured: Gervinho, Gagliolo, Inglese, Valenti, Iacoponi

Genoa (3-5-2): Perin; Masiello, Radovanovic, Criscito; Zappacosta, Zajc, Badelj, Strootman, Czyborra; Destro, Shomurodov

Injured: Pellegrini, Cassata

Prognoza: Bez obzira na stanje u timu Parma je favorit na ovoj utakmici, pre svega zbog domaćeg terena, ali i kvaliteta tima. Trebalo bi takođe da vidimo golove na obe strane.

Tip: 1X i 2+  @ 1.85

       GG    @ 1.95 – 1:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje