petak, 10. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (PONEDELJAK)

Danas je na programu poslednji duel ovog kola Serije A.

20:45h Fiorentina-Atalanta

U februaru se činilo da će ovo biti još jedna propala sezona za Fiorentinu,ali je onda krenula nestvarna seriju. Na 13 mečeva 11 pobeda i 2 nerešena rezultata su dovela do toga da se Fiorentina sada takmiči na tri fronta i to veoma dobro. U ligi su na 7 bodova od 6tog mesta i pobedom na ovom meču mogli bi se uključiti u borbu za Evropu. U kupu su slavili u prvom meču polufinala protiv Kremonezea, a isto su učinili i u Ligi Konferencija pre neki dan. Ta dva takmičenja su im takođe karta za Evropu. Pogotovo Liga Konferencija gde brane u četvrtak 4-1 iz prvog meča. Upravo zbog tog meča moguće da Italijano odmori neke igrače, jer iako je velika prednost, nije nedostižna. Poučeni iskustvom protiv Bazela kada su olako ušli u drugi meč upravo zbog prednosti i onda posle samo pola sata već primili 2 komada i morali da se čupaju, sigurno da to neće dozvoliti ovde. Što se tiče igre Fiorentine, oni su napadački zaista zaigrali znatno bolje, proradila je ofanzivna linija koju su svi toliko dugo i željno čekali. Što se defanzive tiče, takođe ima pomaka,ali primaju golove, relativno često, oko 1 gola po meču, tako da prostora za naredak sigurno da ima.

Atalanta u ovo kolo ulazi nakon poraza na domaćem terenu protiv Bolonje 2-0. Još jedan razočaravajući rezultat za njih. Taman kad su slavili protiv Kremonezea i kada su se svi ponadali da Atalanta izlazi iz krize, dođe još jedan poraz. Što je najgore, igra Atalante uopšte nije loša. Oni napadaju tokom celog meča,imaju veliki broj prilika,šuteva ka golu rivala,ali im je realizacija poprilično zatajila. Od tima koji ima najviše različitih strelaca u ligi, došli su do toga da ne mogu da realizuju niti jednu šansu. Odbrana sa druge strane, kao i uvek, nije na nekom visokom nivou,ali to je i očekivano s obzirom na stil igre kojim igraju.

Očekivani sastavi:

Fiorentina possible starting lineup:
Terracciano; Dodo, Martinez, Milenkovic, Biraghi; Castrovilli, Mandragora; Gonzalez, Bonaventura, Brekalo; Cabral

Atalanta BC possible starting lineup:
Musso; Djimsiti, Palomino, Scalvini; Maehle, De Roon, Ederson, Zappacosta; Boga; Hojlund, Lookman

Prognoza: Promešan sastav Fiorentine je šansa za Atalantu,ali možda je bolje igrati na golove, moglo bi ih biti na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.78

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje