utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (PONEDELJAK)

U ponedeljak su na programu tri duela Serije A.

18:30h Empoli-Salernitana

Empoli u ovo kolo ulazi nakon pobede protiv Bolonje 3-1. Tom pobedom su prekinuli niz od 4 meča bez pobede. Empoli se nalazi u donjem delu tabele,ali su tu sigurni. Imaju 7 bodova više od zone ispadanja i nerealno je očekivati da oni budu uopšte u problemu. Takvom statusu mogu da zahvale samo prvom delu sezone. U tom delu sezone su rušili sve pred sobom, tačnije negde do januara ove godine. Od tad je sve krenulo nizbrdo i još uvek nisu uspeli to da zaustave. U poslednjih 14 kola imaju svega 2 pobede, što je zaista malo za tim bilo koji tim. Kažem, sreća pa su prvi deo sezone odigrali jako dobro i nakupili bodova. Što se tiče stila igre, Empoli je tim koji voli otvoren napadački, brz fudbal i zaista ih je lepo gledati. Potogovo je to lepo kada je i rival slične orijentacije, a današnji to zasigurno jeste.

Njihov današnji rival je ekipa Salernitane. Luda družina iz Salerna ponovo igra kao preporođena. Izgleda, da je njihovo vreme najbolje igre kraj sezone. Ova sezona je bila puna uspona i padova. Krenuli su dobro, pa su žestoko pali, ali u poslednje vreme opet igraju dobro. Ovaj tim sve daje na napad, to je svima jasno. Upravo  zbog toga i imaju veliki broj efikasnih mečeva. Jednostavno imaju jak napad, igraju otvoren napadački fudbal i to donosi golove. Nažalost nemaju toliko jaku odbranu pa su jako retki mečevi na kojima oni ne primaju golove. Nema sumnje da će tako odigrati i na ovom meču.

Očekivani sastavi:

Empoli possible starting lineup:
Vicario; Ebuehi, Ismajli, Luperto, Parisi; Marin, Bandinelli, Akpa Akpro; Baldanzi; Caputo, Cambiaghi

Salernitana possible starting lineup:
Ochoa; Daniliuc, Troost-Ekong, Pirola; Mazzocchi, Coulibaly, Vilhena, Sambia; Kastanos, Dia; Piatek

Prognoza: Duel dva napadački orijentisana tima bi mogao da nam donese dosta golova.

Tip: 3+ @ 2.15


18:30h Udineze-Sampdoria

Udineze u ovo kolo ulazi nakon remija protiv Napolija. Nisu u nekoj najboljoj formi. U poslednjih 6 kola svega 1 pobeda. To je dovelo do blagog pada na tabeli pa se sada nalaze na sredini. Generalno došlo je do opuštanja u igri jer su tu gde su, niti mogu ići u Evropu, a najbitnije, ne mogu ni ispasti, što je veliki napredak u odnosu na prethodne sezone gde su do poslednjeg kola strepeli za opstanak. Ove sezone Udineze igra znatno bolje nego ranije. Igraju mnogo ofanzivnije, mnogo više stvaraju prilika, ali i što je najbitnije daleko su efikasniji nego ranije. Skroz drugi Udineze. Kod kuće su mnogo bolji, makar što se tiče napada, nego u gostima. Od poslednjih 5 mečeva samo protiv Napolija nisu postigli 2 ili više golova na domaćem terenu.

Sampdorija se polako priprema za narednu sezonu tj za Seriju B. Nemaju više šansi za opstanak, poslednji su na tabeli sa 13 bodova zaostatka za rivalima. Matematički još uvek imaju šanse, msm zaostatak 13,a potencijalno mogu 15 da osvoje. U slučaju da budu poraženi i danas onda je to i matematički. Sigurno da će se oni boriti dokle god ima prilike za opstanak, to je nešto za šta se moraju pohvaliti. Borba, to je nešto što ih odlikuje. Igraju zaista hrabro svaki meč,ali jednostavno nemaju dovoljno kvaliteta kako bi ostvarili dobar rezultat.Preslaba su ekipa za ovaj nivo takmičenja i to je to.

Očekivani sastavi:

Udinese possible starting lineup:
Silvestri; Becao, Bijol, Perez; Ehizibue, Samardzic, Walace, Lovric, Udogie; Pereyra; Nestorovski

Sampdoria possible starting lineup:
Ravaglia; Oikonomou, Nuytinck, Gunter; Zanoli, Winks, Rincon, Augello; Malagrida; Gabbiadini, Lamers

Prognoza: Udineze bi mogao da postigne nekoliko golova na ovom meču.

Tip: domaćin 2+ @ 1.65


20:45h Sasuolo-Bolonja

Duel dva tima sa sredine tabele.

Sasuolo u ovo kolo ulazi nakon poraza od Lacija 2-0. Tim porazom su nastavili svoj ritam tj svoju nekonstantnost. Taman kad pobede, usledi poraz u sledećem kolu i tako u krug. Nikako da uhvate ritam pobeda i to je nešto što im najviše i pravi problema tokom ove sezone. Napadački deluju jako dobro, nisu tako izgledali u prvom delu sezone,ali se njihov ofanzivni deo tima drastično popravio od početka ove godine. Sada je to onakav Sasuolo na kakav smo ranije navikli. Dobra stvar tj dodatno pojačanje za napad jeste povratak u tim Berardija. Sa njim napad Sasuola je drastično jači. Odbrana je bila dobra u prvom delu sezone,ali kako su krenuli da igraju ofanzivnije u drugom delu tako je odbrana malo popustila. Sada to sve bukvalno izgleda kao ranije, a to je mogu svakom da daju gol,ali isto tako mogu od svakog i da prime.

Sa druge strane imamo Bolonju. Oni se takođe nalaze na sredini tabele i takođe u ovo kolo ulaze nakon poraza. Bolonja igra slično kao i Sasuolo. Igraju napadački i zaista su retki mečevi ove sezone na kojima oni ne postižu golove,ali isto tako retki su i oni na kojima ih ne primaju. Ima jedna zanimljivost, a to je da je samo Troa u Francuskoj Ligi 1 izgubio više bodova nakon početnog vođstva od Bolonje. Dakle, Bolonja krene u utakmicu jako dobro, u većini slučajeva prvi povedu,ali onda padnu na terenu i dozvole rivalima da se u potpunosti vrate. Upravo zbog toga i imaju veliki broj efikasnih mečeva, tj mečeva na kojima oba tima postižu makar po jedan gol.

Očekivani sastavi:

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Toljan, Ferrari, Ruan, Rogerio; Frattesi, Lopez, Henrique; Berardi, Defrel, Lauriente

Bologna possible starting lineup:
Skorupski; Posch, Bonifazi, Lucumi, Cambiaso; Schouten, Dominguez; Orsolini, Ferguson, Kyriakopoulos; Barrow

Prognoza: Mogao bi ovo da bude jedan efikasan meč.

Tip: 3+ @ 1.83

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje