ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (Ponedeljak)

U ponedeljak se završava ovo kolo Serije A, a na programu su dva meča. Mi smo za vas spremili najavu jednog meča.

20:45h Fiorentina-Empoli

Fiorentina je jako dobro počela novu sezonu. Ukoliko uspeju da slave i na ovom meču, biće ovo najbolji start sezone za ovaj klub u poslednjih 20 godina. Dakle, motiv je ogroman. U ovo kolo ulaze nakon sjajne pobede na gostovanju šampionu Napoliju. Pregazili su Napolitance i tako došli do jako dobre pozicije na tabeli. Trenutno se nalaze na 4tom mestu sa 5 bodova manje od lidera. U slučaju pobede prišli bi na samo 2 boda. Zaista sjajno. Fiorentina pod Italijanom nema prevelikih problema u napadu. Rešeno je sve to dolaskom nekoliko igrača. Postižu golove na gotovo svakom meču, a pogoto su impresivni u prvom poluvremenu. U ovoj sezoni su dali 12 golova u prvom poluvremenu i po tome su najbolji u ligi. Bukvalno slome rivala u prvih 15 minuta, jer kreću u svaki meč silovito od samog starta. Tako nešto treba očekivati i na ovom meču. Odbrana je malo klimaviji deo. Retko uspevaju da izađu netaknute mreže, pa upravo zbog toga napad i mora da bude efikasan kako bi ispravio greške odbrane.

Ako Fiorentina ima jedan od najboljih startova sezone, onda se za Empoli može reći da ima jedan od najgorih. U totalno drugačijem raspoloženju dočekuju ovaj meč. Empoli se trenutno nalazi na 18tom mestu sa samo 4 osvojena boda. Ta 4 boda su osvojili u poslednja 3 kola. Odbrana deluje dosta loše, jako su retki mečevi na kojima oni ne primaju golove. Po broju primljenih golova se nalaze na 18tom mestu. Napad je još veći problem. Postigli su svega 1 gol od početka i po tome se nalaze na poslednjem mestu. Dakle, daleko su od forme i igre koja ih je krasila prethodne sezone, a ukoliko hoće da izbore opstanak moraće znatno,ali znatno bolje u nastavku sezone. Trenera su promenili, pomaka ima,ali treba još više, nije to dovoljno.

Očekivani sastavi:

Fiorentina possible starting lineup:
Terracciano; Kayode, Milenkovic, Martinez Quarta, Parisi; Arthur, Duncan, Bonaventura; Gonzalez, Nzola, Brekalo

Empoli possible starting lineup:
Berisha; Ebuehi, Ismajli, Luperto, Cacace; Marin, Ranocchia, Maleh, Baldanzi, Cancellieri; Caputo

Prognoza: Fiorentina je favorit na ovom meču, tu nema šta. Mogli bi oni postići nekoliko golova, a isto tako mogli bi u prvom poluvremenu da daju makar jedan gol, pogotovo zbog svega gore navedenog.

Predlog: domaćin 2+ @ 1.50

domaćin 1+ u pp @ 1.56

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje