subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SREDA)

U sredu je na programu 7 duela Serije A.

18:30h Milan-Sasuolo

Milan je pobedom u prošlom kolu smanjio zaostatak za Interom na 9 bodova. Nada još uvek postoji, ali je minimalna. Za Milan je mnogo bitnije da zadrži mesto koje vodi u Ligu Šampiona. Trenutno su u najboljoj poziciji od svih timova koji se bore za Ligu Šampiona, jer su na 6 bodova od Napolija. Naravno, trka nije rešena, par loših utakmica i eto njih u problemu. Milan se nakon eliminacije od Mančestera oporavio i počeo je da vezuje pobede u ligi i to sad kada je najbitnije. Imaju problema, ne dobijaju tako lagano mečeve, ali pobeda je pobeda. Dobra stvar za Milan jeste povratak Ibrahimovića nakon suspenzije, ali sudeći po izjavi trenera Piolija, Ibra je pod znakom pitanja zajedno sa Teom Ernandesom i Čalhanogluom. Ukoliko njih trojica zaista ne budu igrali, biće do ogroman hendikep za Milan, jer su to tri jako bitna igrača.

Sasuolo u ovo kolo ulazi nakon pobede protiv Fiorentine i to nakon preokreta. Igrač odluke je bio Berardi. Njegovim ulaskom u igru Sasuolo je proigrao i postigao 3 gola, sam Berardi je postigao dva gola. Ovo je samo još jedan dokaz koliko taj igrač znači Sasuolu. Sa i bez njega Sasuolo nije ista ekipa i to je činjenica. Očekujem da Sasuolo bude dosta opasan na ovom meču, oni igraju pogotovo dobro protiv ekipa koje su iz gornjeg dela tabele, motiviše ih jak rival. Verujem da će napasti Milan, pogotovo zbog toga što Milan trenutno i nije najstabilnija ekipa, pogotovo što se odbrane tiče.

Očekivani sastavi:

Milan (4-2-3-1): G Donnarumma; Kalulu, Tomori, Romagnoli, Dalot; Tonali, Kessie; Castillejo, Krunic, Rebic; Leao

Injured: Maldini, A Donnarumma

Sassuolo (4-2-3-1): Consigli; Muldur, Marlon, Ferrari, Rogerio; Obiang, Locatelli; Berardi, Djuricic, Boga; Defrel

Injured: Caputo, Romagna

Prognoza: Ovo bi mogao da bude jedan dosta efikasan meč sa golovima na obe strane.

Tip: GG3+ @ 1.85 – 1:2


20:45h Juventus-Parma

Porazom u prošlom kolu Juventus je dodatno zakomplikovao sebi situaciju. Jesu oni trenutno na mestu koje vodi u Ligu Šampiona ,ali im rivali žestoko dišu za vratom. Napoli je na samo 2 boda, a Lacio na 4 boda, s tim što imaju utakmicu manje. Dakle, borba će tek da se zakuva. Šta reći za Juventus ove godine. Sezona za zaborav. Ostao je jedino kup i borba za mesto u Ligi Šampiona. Pitanje šta će biti sa Ligom Šampiona zbog svih ovih dešavanja, ali nećemo o tome. Pravo pitanje je kako je sva ova pompa uticala na igrače. Sigurno da je doprlo to i do njih. S obzirom na delikatnu situaciju u Juventusu i najmanji potres bi doveo do katastrofe. Sve u svemu očekuje se totalna rekonstrukcija kluba na leto, jer ovako neće moći.

Parma je porazom u prošlom kolu od Kaljarija praktično ispala u niži rang. Sigurno da je taj poraz dodatno uticao na ekipu i da ih je poljuljao poprilično. Matematička šansa još uvek postoji, oni su na 10 bodova zaostatka, a ostalo je još 8 kola. Postoji šansa, ali to je gotovo pa nemoguća misija. Verujem da se oni neće predati, boriće se do kraja, dokle god postoji i minimalna šansa. Dodatni problem prave i izostanci. Van tima je još uvek čak 7 igrača. Nije Parma toliko loše igrala ove sezone, upravo su te povrede bile glavni uzrok njihovog posrtaja. Nema sumnje da će dati sve od sebe na ovom meču, ali pitanje da li će to biti dovoljno.

Očekivani sastavi:

Juventus (4-4-2): Buffon; Danilo, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro; Cuadrado, Bentancur, Arthur, Ramsey; Dybala, Ronaldo

Suspended: None

Injured: Bernardeschi, Chiesa

Parma (4-3-3): Sepe; Busi, Bani, Osorio, Pezzella; Hernani, Brugman, Kurtic; Man, Pellè, Mihaila

Injured: Iacoponi, Inglese, Zirkzee, Cyprien, Conti, Kucka, Gagliolo

Prognoza: Juventus je favorit na ovom meču i trebalo bi lagano da slave.

Tip: 1 i D2+@ 1.45 – 3:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje