četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SREDA)

Poslednji mečevi u 2021. godini što se tiče Serije A su pred nama.

18:30h Verona-Fiorentina

Verona kraj godine dočekuje u ne tako dobrom raspoloženju. Nakon serije sjajnih rezultata gde su mleli i najjače timove u ligi došlo je do pada u formi. Pred ovaj meč imaju seriju od tri vezana poraza, dva u ligi i jedan u kupu. Sve to ih je dovelo do mesta broj 13 tj. donjeg dela tabele. Kao da je došlo malo do zamora materijala usled strašnog tempa koji je Tudor nametnuo svojim igračima. Verona je na svakom meču igrala veoma jako i napadački sa visokim intezitetom od prvog do poslednjeg minuta i to je izgleda malo uzelo danka. Sreća pa im sad predstoji manja pauza gde mogu koliko toliko da odmore. Ipak, pre te pauze sledi meč sa Fiorentinom gde moraju pokušati ostvariti dobar rezultat pre svega zbog prekida crne serije. Odbrana je okarakterisana kao najslabija tačka ekipe. Primili su 31 gol u dosadašnjem delu sezone, čak 7 u poslednja tri kola. Ima opravdanja za to u smislu njihovog stila igre, jer oni igraju napadački i neretko žrtvuju odbranu. Napad je daleko bolji deo tima, ali nekad i tako dobar napad ne može da pokrije greške koje nastaju u odbrani. Veoma su retki mečevi ove sezone na kojima je Verona uspela da sačuva svoju mrežu.

Fiorentina u mnogo boljoj situaciji dočekuje ovaj meč. Viola je u seriji od 4 meča bez poraza, tri pobede i remi. Zanimljivo je da je remi sa Sasuolom u prošlom kolu prvi ovosezonski remi za ovaj tim. Svi ti dobri rezultati su ih doveli do pozicije broj 6 sa istim brojem bodova kao i 5ta Roma i 7mi Juventus. Upravo će ta tri kluba i Lacio koji je na par bodova ispod voditi žestoku borbu za dva mesta u Evropi sledeće sezone. Što se tiče tima slična situacija u odnosu napada i odbrane je kao i kod Verone. Odbrana je lošiji deo Italijanovog tima. Fiorentina takođe veoma retko sačuva svoju mrežu kao i Verona. Nećemo mnogo da pričamo o njihovoj odbrani, postoji deo tima o kojem treba mnogo više pričati, a to je napad naravno. Kada je reč o Fiorentininom napadu sve se svodi na jedno ime i prezime. Naravno da je reč o našem Dušanu Vlahoviću. Trenutno prvi strelac Serije A, igrač koji se izjednačio sa Kristijanom Ronaldom kao jedini igrač koji je postigao 33 pogodaka u kalendarskoj godini u Italiji. Ukoliko na ovom meču postigne gol izbiće na prvo mesto po tom parametru tj. postaće najbolji strelac u istoriji Serije A, kada je reč o golovima u jednoj kalendarskoj godini. Nema sumnje da to Dušan žarko želi, videlo se koliko je bio besan što ga je trener izveo protiv Sasuola i nema sumnje da će dati sve od sebe da postigne gol na ovom meču. Sigurno da će sve oči biti uprte upravo u njega. Glavni cilj Fiorentine je da zadrže Dušana u timu makar do leta, jer će time i njihove šanse za plasman u Evropu drastično skočiti, bez njega će to mnogo teže ići.

Očekivani sastavi:

Hellas Verona possible starting lineup:
Montipo; Casale, Sutalo, Hongla; Faraoni, Veloso, Ilic, Lazovic; Lasagna, Caprari; Simeone

Fiorentina possible starting lineup:
Terracciano; Odriozola, Milenkovic, Quarta, Terzic; Bonaventura, Torreira, Duncan; Saponara, Vlahovic, Gonzalez

Prognoza: Trebalo bi da vidimo dosta golova na obe strane.

Tip: GG3+ @ 1.93

naravno i jedan patriotski tip :

Vlahović daje gol na meču kvota 2.25


20:45h Empoli-Milan

Da je neko rekao navijačima Empolija da će njihovi ljubimci na sredini sezone zauzimati 9to mesto na tabeli proglasili bi ga ludim. Ipak, to je istina. Empoli igra sezonu iz snova. U seriji su od 5 mečeva bez poraza, prošli su i u kupu, zauzimaju visoko 9to mesto, ove sezone su savladali Fiorentinu, Napoli i Juventus, malo li je od prošlosezonskog učesnika Serije B. Prvobitni cilj je gotovo sigurno obezbeđen, a to je opstanak u ligi. Sigurno da su apetiti malo porasli pa bi sad želeli makar da ostanu tu gde su, a što da ne i da skoče na tabeli. Igraju zaista lepo, napad im funkcioniše sasvim pristojno, odbrana takođe, jedna su od retkih ekipa koja može da se pohvali da ne kuburi sa nekim delom tima, kod njih je to nekako izjednačeno. Mogu dati gol bukvalno svakoj ekipi, ali isto tako mogu i da prime. Sve u svemu za jedan tim koji je ušao sa ambicijom da ostane u ligi i više nego uspešna polusezona.

Šta reći za Milan. Počele su priče kako Pioli ne može da održi formu ekipe konstantnom, povela se priča o tome kako njegova ekipa već godinama u nazad u januaru i februaru žestoko pada u formi. Sada se taj pad desio mesec dana ranije. Milan je zapao u krizu to je evidentno. Nisu zapali u krizu rezultatski već i po igri. U poslednja dva kola su uputili svega 3 udarca u okvir gola protivnika, od toga je 2 uputio Ibrahimović. Zaista malo za tim koji želi Skudeto. Veoma teško gostovanje je pred njima. Da je ovaj meč došao pre par meseci pričalo bi se o laganom poslu za Milan, ali sada nije tako. Dodatni pritisak na njih pravi Inter koji je iskoristio njihove kikseve i otišao na +4. Sa još jednim kiksom Inter bi se dodatno odlepio. Još veći problem predstavljaju i izostanci. U odbrani nedostaje Kjaer, glavni igrač, bukvalno komandant u odbrani, jednostavno odbrana nije ista sa i bez njega u timu. Već traže zamenu za njega jer je zbog povrede završio sezonu, videćemo hoće li naći dostojnu zamenu. Problem predstavlja i napad. Ibrahimović je povređen i van tima je za ovaj meč, Rebić takođe, a Žiru je nedovoljno spreman, ali će morati igrati na ovom meču i tako rovit.

Očekivani sastavi:

Empoli possible starting lineup:
Vicario; Stojanovic, Romagnoli, Luperto, Parisi; Ricci, Stulac, Zurkowski; Bajrami; Pinamonti, Cutrone

AC Milan possible starting lineup:
Maignan; Florenzi, Tomori, Romagnoli, Hernandez; Tonali, Kessie; Saelemaekers, Diaz, Messias; Giroud

Prognoza: Bolje ovde igrati golove, bez obzira na sve trebalo bi da ih bude na obe strane,pobednika meča zaobiđite.

Tip: GG @ 1.55

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje