petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu svih 10 mečeva Serije A.

15h Atalanta-Udineze

Završile su se i reprezentativne obaveze. Atalanta je dosta dobro prošla što se tiče reprezentativnih obaveza, jer se nije igralo u Južnoj Americi, a okosnica njihovog tima dolazi upravo odatle. Dakle, relativno sveži očekuju rasplet šampionata. Atalanta se bori za mesto koje vodi u Ligu Šampiona i po svemu sudeći ta borba će biti do poslednjeg kola. Upravo zbog toga oni moraju da krenu da pobeđuju u seriji, a pogotovo na domaćem terenu. Istina, domaći teren im nije veliki problem ove sezone, već gostovanja. Na domaćem terenu manje više melju rivale, bodove prosipaju na strani. Nemaju nekih većih izostanaka pred ovo kolo.

Udineze je jedna vrlo nezgodna ekipa ove sezone. Dugo su navijači „zebri“ čekali da njihov tim igra dobro i dočekali su. Posle par očajnih sezona konačno jedna solidna tj, sezona bez borbe za opstanak. Udineze igra čvrsto, malo primaju, ali i malo daju golova. Odlično se brane, što je Atalanta i osetila ove sezone. Ipak, njhova boljka jesu gostovanja i to bi moglo da bude ono što će prevagnuti na ovom meču.

Očekivani sastavi:

Atalanta (3-4-2-1): Gollini; Toloi, Romero, Djimsiti; Maehle, Freuler, De Roon, Gosens; Malinovskyi; Ilicic, Duvan Zapata

Injured: Hateboer, Sutalo

Udinese (3-5-1-1): Musso; Becao, Nuytinck, Samir; Molina, De Paul, Arslan, Walace, Stryger-Larsen; Pereyra; Llorente

Injured: Jajalo, Pussetto, Deulofeu

Prognoza: Na prošlom meču ovih timova Atalanta je uzela samo 1 bod, mislim da je vreme za naplatu. Očekujem pobedu domaćina sa dosta golova.

Tip: 1 i D2+ @ 1.80 rez 3:2


15h Lacio-Specia

Još jedna ekipa koja se bori za mesto koje vodi u Evropu sledeće godine. Lacio trenutno van mesta za Evropu, ali borba nije završena. Liga Šampiona im je trenutno 6 bodova udaljena, što nije nemoguće stići i sigurno da će četa Simonea Inzagija uraditi sve kako bi došli do tog cilja. Imali su par loših rezultata i to ih je koštalo pada na tabeli. Pred ovu reprezentativnu pauzu su vezali dve pobede i žele da nastave tu seriju. Problem bi mogao da bude potencijalni izostanak Imobilea, koji je zadobio povredu na mečevima reprezentacije. On je jedan od glavnih šrafova tima i sigurno da će dati sve od sebe u medicinskom timu kako bi ga oporavili. Osim njega svi ostali su tu.

Specija je u padu forme. U prethodnih 5 kola samo 5 osvojenih bodova. Ipak, ono što je bitno za njih jeste da su još uvek poprilično van zone ispadanja. Trenutno su na 7 bodova od te zone, ali par loših mečeva i situacija bi mogla da se promeni iz korena. Najveći problem Speciji jeste odbrana što i nije nešto što bi trebalo da ohrabri njihove navijače pred gostovanje ofanzivnom timu kakav je Lacio.

Očekivani sastavi:

Lazio (3-5-2): Reina; Patric, Acerbi, Radu; Lazzari, Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, Luis Alberto, Marusic; Correa, Immobile

Injured: Luiz Felipe

Spezia (4-3-3): Zoet; Ferrer, Erlic, Ismaijli, S Bastoni; Pobega, M Ricci, Maggiore; Gyasi, Nzola, Verde

Injured: Saponara, Ramos, Galabinov

Prognoza: Pobeda Lacija uz par golova u mreži gostiju.

Tip: 1 i D2+ @ 1.75 rez 2:1


15h Napoli-Krotone

Napoli je uz Inter u najboljoj formi u Seriji A. U poslednjih 5 kola osvojili su 13 bodova. Slavili su protiv Rome, Milana, Bolonje i Beneventa, a remizirali su sa Sasuolom u sjajnom meču sa 6 golova. Sve to ih je uključilo u borbu za mesto koje vodi u Ligu Šampiona. Trenutno su na 2 boda zaostatka što nije mnogo. Pred ovaj meč imaju problema sa sastavom, što zbog povreda što zbog suspenzija. Van tima su 4 igrača, ali i bez njih Napoli je veliki favorit na ovom meču.

Krotone je zakucan za dno tabele i oni se već sada polako spremaju za Seriju B. Ništa im ne ide od ruke ove sezone. Imaju jedan od najgorih napada, jednu od najgorih odbrana u ligi, potpuno zasluženo su tu gde su. Napad se istina, malo popravio u poslednje vreme, ali to nije dovoljno da pokrije sve nedostatke odbrane. Oni u ovaj meč ulaze opušteno, jer nemaju ama baš ništa da izgube.

Očekivani sastavi:

Napoli (4-2-3-1): Meret; Di Lorenzo, Maksimovic, Manolas, Hysaj; Ruiz, Bakayoko; Politano, Zielinski, Insigne; Osimhen

Suspended:Koulibaly

Injured: Demme, Ospina, Ghoulam

Crotone (3-4-1-2): Cordaz; Golemic, Magallan, Djidji; Pedro Pereira, Molina, Benali, Reca; Messias; Di Carmine, Simy

Suspended: Petriccione

Injured: Cigarini

Prognoza: Napoli je veliki favorit na ovom meču i trebalo bi lagano da slavi.

Tip: 1 i 3+ @ 1.65 rez 4:3


15h Sasuolo-Roma

Ova reprezentativna pauza nije donela ništa dobro Sasuolu. Zapravo odnela im je dosta igrača. Sa reprezentativnih obaveza povređeni su se vratili i Berardi i Kaputo, dva najubojitija igrača u timu. Obojica su pod znakom pitanja za ovaj meč. Osim njih van tima su i Romanja i Bourabia, dok je Lokateli pod znakom pitanja zbog umora. Dakle, vrlo je napeto u taboru Sasuola pred sastavljanje tima za ovo kolo. Bilo kako bilo i bez tih igrača Sasuolo bi trebalo da igra svoj uobičajni fudbal, a to je na gol više.

Njihov protivnik igra sličnim stilom igre. Romi je ovde pobeda preko potrebna, ali su i oni kao i Sasuolo, pretrpeli dosta izostanaka tokom reprezentativnih obaveza. Van tima tj. pod upitnikom su čak 6-orica fudbalera. Kao što sam napisao, Roma takođe gaji ofanzivni stil igre i mogao bi ovo biti jedan vrlo dobar i pre svega efikasan meč, bez obzira na sve izostanke.

Očekivani sastavi:

Sassuolo (4-2-3-1): Consigli; Muldur, Chiriches, Ferrari, Rogerio; Obiang, Locatelli; Traore, Djuricic, Boga; Defrel

Injured: Bourabia, Caputo, Berardi, Romagna

Roma (3-4-2-1): Pau Lopez; Mancini, Cristante, Fazio; Karsdorp, Pellegrini, Diawara, Spinazzola; El Shaarawy, Pedro; Dzeko

Suspended: Ibanez, Villar

Injured: Kumbulla, Juan Jesus, Mkhitaryan, Veretout, Smalling, Zaniolo

Prognoza: Ovde bi trebalo da vidimo dosta golova.

Tip: 3+ @ 1.55 rez 2:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje