četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu je na programu nekoliko zanimljivih mečeva Serije A, a mi smo spremili najavu istih.

15h Salernitana-Kremoneze

Salernitana ovo kolo dočekuje u sjajnom raspoloženju. Oni su u prethodnom kolu ostvarili jednu od najvećih pobeda u od kada se takmiče u Seriji A. Savladali su na Olimpiku Lacio sa 3-1 i to nakon vođstva Lacija u prvol poluvremenu. Uraganskih 25 minuta u drugom poluvremenu donelo je Salernitani velika tri boda. Ta pobeda se nadovezala na pobedu u kolu pre toga protiv Specije,tako da su u poslednja 4 kola ostvarili 3 pobeda. Upravo je ta serija donela i mesto u gornjem delu tabele. Na ovom meču će juriti treću vezanu pobedu i pokušaj da izjednače rekordan niz koji su ostvarili u aprilu prethodne godine. Iz kola u kolo sam pričao o jakom napadu Salernitane i eto on je pokazao svu svoju snagu na Olimpiku. Nije mala stvar dati Laciju i to na njihovom stadionu čak 3 komada. Poređenja radi, Lacio je do tog meča primio samo 5 golova to dovoljno daje na težini. Nema sumnje da će Salernitana na krilima tih rezultata i na ovom meču da krene žestoko od samog starta meča i da pokuša da nastavi pobednički niz. Protiv Kremonezea imaju dobra iskustva jer su ih u Seriji B savladali dva puta.

Kremoneze u ovo kolo ulazi u totalno drugačijem raspoloženju. Veoma loš start sezone za novajliju u ligi. Svega 5 osvojenih bodova, još uvek bez pobede ne obećava neki sjajan rezultat ove godine. Oni imaju jednu od najgorih odbrana,dozvolili su ove sezone najviše šuteva u okvir gola (78), pa su samim tim i primili jako mnogo golova. Samo je jedan tim primio više golova od njih ove sezone. Napad im je takođe dosta loš, postigli su samo 9 golova u dosadašnjem delu sezone, što je manje od jednog gola po meču. Zaista im malo šta polazi za rukom ove sezone. Takođe oni su jedna od ekipa koja je najprljavija, najviše faulova i kartona su dobili, pa se ne isključuje šansa da i na ovom meču dobiju koji crveni karton.

Očekivani sastavi:

Salernitana possible starting lineup:
Sepe; Gyomber, Daniliuc, Fazio; Mazzocchi, Candreva, Radovanovic, Coulibaly, Bradaric; Dia, Piatek

Cremonese possible starting lineup:
Carnesecchi; Sernicola, Bianchetti, Lochoshvili, Valeri; Castagnetti, Ascacibar; Afena-Gyan, Pickel, Okereke; Ciofani

Prognoza: Domaćin je favorit na ovom meču i trebalo bi da postignu nekoliko golova.

Predlog za klađenje : domaćin 2+ @ 2.12 – 2:2


20:45h Milan-Specia

Dosta turbulentna nedelja je iza Milana. Pred meč prethodnog kola Pioli je promešao karte u želji da odmori igrače za Ligu Šampiona i to mu se obilo o glavu jer je Milan poražen od Torina. Tim porazom su pali na 3će mesto na tabeli i sada zaostaju 6 bodova za Napolijem. Pobeda na ovom meču je imperativ. Nakon tog poraza od Torina usledio je meč sa Salzburgom i sjajno tj perfektno izdanje Milana. Milan je savladao Salzburg sa 4 data gola i na taj način osigurao drugo mesto u grupi i plasman u narednu fazu, prvi put posle dosta godina. Ta pobeda im je dosta podigla samopouzdanje i sigurno da će dati sve od sebe da nastave u tom ritmu. Dolazi im stara mušterija,ekipa koja im je prethodne sezone oduzela bodove i tim koji je jedan od samo dva tima koja su ove kalendarske godine uspela da pobede Milan na njihovom stadionu. Drugi tim je Napoli. Sigurno da zbog svega toga postoji i neka želja za osvetom kod fudbalera Milana. Milan je jedna prava domaćinska ekipa, mnogo teško je odneti bodove iz Milana, napisao sam već gore kakav skor imaju kod kuće. Videćemo kako će proći Specija.

Specija u ovo kolo ulazi sa nizom od 5 mečeva u ligi bez pobede. Čak 4 poraza su pretpeli i svega 1 remi. Zbog ovakve loše serije su pali na tabeli pa se trenutno nalaze na 16tom mestu sa 3 boda više od zone ispadanja. Posebno loše igraju na gostovanjima. Na 6 gostovanja ove godine su zabeležili isto toliko poraza, a da stvar bude još gora na tih 6 mečeva nisu postigli niti jedan gol. Sada su na pragu da obore negativan rekord po broju osvojenih bodova i broju postignutih golova na gostovanjima. Teško da će moći da izbegnu ovaj negativan rekord imajući u vidu da gostuju jednoj od najboljih domaćinskih ekipa. Zapravo jedina pozitivna stvar kod Specije je da posebno motivisano igraju sa jakim timovima i to jedino daje nadu njihovim navijačima da bi mogli nešto da učine na ovom meču.

Očekivani sastavi:

AC Milan possible starting lineup:
Tatarusanu; Kalulu, Tomori, Gabbia, Hernandez; Tonali, Pobega; Messias, Diaz, Leao; Origi

Spezia possible starting lineup:
Dragowski; Amian, Ampadu, Kiwior, Reca; Ekdal, Bourabia; Agudelo, Verde, Gyasi, Nzola

Prognoza: Milan je favorit i trebalo bi da pobedi sa nekoliko postignutih golova.

Predlog za klađenje : 1 i 2+ @ 1.45 – 2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje