petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu se nastavlja La liga sa nekoliko veoma interesantnih duela.

18:30h Celta-Osasuna

Samo 1 osvojen poen u poslednjih 5 kola bila je kap koja je prelila čašu i u Selti su se odlučili da u toku prethodne nedelje otpuste trenera Kudeta, a na njegovo mesto su doveli Karvalja koji je bio trener Šefild Venzdeja. Selta je pod Kundeom igrala jedan lep, atraktivan, napadački fudbal,ali to im nažalost nije donelo rezultate. Zapravo je glavni problem u toj igri bila odbrana,jer su oni primili zaista mnogo golova. U poslednjih 5 kola na čak tri meča su primali po tri gola, što je zaista mnogo, eto i u prethodnom kolu su poraženi od Almerije 3-1. Dakle, taj stil igre im jeste donosio date golove,ali još više su ih primali. Videćemo koliko će to moći da promeni novi trener Karvaljo, za ovo kolo teško, imajući u vidu da je u klubu svega nekoliko dana, njegov neki pečat treba očekivati tamo od restarta sezone nakon Svetskog Prvenstva. Do tada, videćemo šta će Selta da uradi. Prvi meč za Karvalja biće nimalo ugodan, imajući u vidu da im gostuje veoma nezgodna ekipa Osasune.

Osasuna u ovo kolo ulazi nakon pobede protiv Valjadolida i to im je bila druga pobeda u poslednja 3 kola, time su u 3 kola skupili čak 7 bodova. Dakle, u dosta dobroj formi dočekuju ovaj meč. Početak sezone Osasune je zaista protkan usponima i padovima. Oni su sjajno krenuli, pobeđivali sve timove, da bi zatim pali u formi i vezali nekoliko poraza,ali eto sada su se opet vratili i zaigrali znatno bolje. Ovako dobri rezultati su im doneli mesto koje ih trenutno vodi čak i u Evropu, što bi za njih bio ogroman uspeh. Osasuna ove godine igra zaista lep, napadački fudbal, postižu dosta golova, što je velika promena u odnosu na Osasunu ranijih sezona.

Očekivani sastavi:

Celta Vigo possible starting lineup:
Marchesin; Galan, Aidoo, Nunez, Mingueza; Cervi, Tapia, Beltran, Oscar; Aspas, Strand Larsen

Osasuna possible starting lineup:
Fernandez; Cruz, D. Garcia, U. Garcia, Pena; Moncayola, Torro, Oroz; Avila, Budimir, Gomez

Prognoza: Mogao bi ovo biti meč gde ćemo videti golove na obe strane terena.

Predlog za klađenje: GG @ 1.98 – 1:2


21h Barselona-Almerija

Poprilično turbulentna nedelja je iza Barselone. Nakon sjajne pobede protiv Valensije golom u poslednjim minutima meča i približavanjem Realu na tabeli, Barselonu je potresla vest da je Pike odlučio da se povuče iz fudbala i meč sa Almerijom će mu biti oproštajni. Pike je legenda kluba, među igračima je sa najviše nastupa za klub, tačnije svega 4 igrača imaju više nastupa i sigurno da će ovaj meč biti dosta emotivan za klub. Ipak, najbitnije je ostvariti pobedu i uzeti 3 boda. Tokom nedelje su imali i meč Lige Šampiona gde je Ćavi odmorio većinu svojih ključnih igrača i oni sada odmorni dočekuju ovaj meč. Jako dobro igra Barselona ove godine u ligi. Imaju svega 2 neuspeha, postigli su 29 golova, a primili samo 4, što je zaista odlično za tim koji se još uvek pravi i tim koji će zasigurno da raste iz godine u godinu. Što se ovog meča tiče, apsolutni su favoriti i trebalo bi da to pokažu od samog starta meča. Levandovski će biti najveća pretnja po gol Almerije. Nije putovao u Češku, odmoran je i spreman da napuni mrežu Almerije.

Almerija u ovo kolo ulazi nakon jedne veoma bitne pobede protiv Selte. Tom pobedom se Almerija popela na 13to mesto. Almerija je ekipa koja igra jako dobro na domaćem terenu,ali isto tako i jako loše na gostovanjima. Kod juće imaju niz od tri pobede, a u gostima imaju isti takav niz poraza. Oporavila se Almerija od šoka izazvanog prodajom Sadika. Zaista su pali nakon njegove prodaje, vezali niz poraza i sve je krenulo nizbrdo. Ipak, posle određenog vremena tj da kažemo na vreme su se probudili, trgli i nastavili gde su stali na početku sezone. Almerija je tim koji ne zna da igra defanzivno,oni vole da igraju otvorenu napadačku igru,ali pitanje koliko će im ta igra dobrog doneti na najširem stadionu na svetu. Retko ko se dobro sa tim stilom igre na ovom stadionu.

Očekivani sastavi:

Barcelona possible starting lineup:
Ter Stegen; Balde, Alonso, Pique, Bellerin; Pedri, De Jong, Gavi; Torres, Lewandowski, Dembele

Almeria possible starting lineup:
Martinez; Akieme, Ely, Babic, Mendes; De la Hoz, Melero; Embarba, Robertone, Baptistao; Toure

Prognoza: Barselona je favorit na ovom meču, a trebalo bi i da vidimo veliki broj golova.

Predlog za klađenje: D1+Ip i D3+ kraj @ 1.53 (domaćin 1+ prvo poluvreme i 3+ na kraju) – 2:0 (0:0)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje