petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu se nastavlja takmičenje u Seriji A sa nekoliko veoma zanimljivih duela.

15h Kremoneze-Bolonja

Kremoneze u ovo kolo ulazi sa 6 bodova manje od sigurne zone, a samo su tri kola ostala do kraja. Dakle, ovo je poslednja šansa za njih da nekako nastave da se bore za čudo. Kasno su se probudili. Odigrali su katastrofalno veliki deo sezone, tek pred kraj su počeli da igraju napadački i da osvajaju bodove,izgleda da to neće biti dovoljno. U ovo kolo ulaze nakon poraza od Juventusa i sada u ovom duelu sa Bolonjom moraju da traže pobedu. Ništa ostalo im ne vredi. Doduše, pitanje koliko im i sama pobeda vredi ukoliko i rivali za poziciju pobede,ali makar da produže svoju nadu. Upravo zbog ovakve situacije oni moraju napasti i to od prvog minuta meča pa šta bude. Verovatno će to otvorili prostor i za napade gostiju,ali to je jednostavno, rizik koji moraju da prihvate.

Bolonja nema nekih rezultatskih ambicija na ovom meču. Oni se nalaze na sredini tabele i ne mogu niti gore niti dole, tako da mogu opušteno da igraju ovaj meč. U ovo kolo ulaze nakon remija protiv Rome. Bolonja igra zaista dobro ove godine, mnogo bolje nego prethodnih, pogotovo u ofanzivnom delu gde su dosta uspešni. Odbrana je takođe dosta dobra,ali porozna, često primaju golove. Što se ovog meča tiče, neverujem da će pustiti Kremoneze, nije Bolonja takva ekipa, verujem da će ući u meč jako i da će pokušati da iskoriste sve šanse koje im se ukažu.

Očekivani sastavi:

Cremonese possible starting lineup:
Carnesecchi; Chiriches, Lochoshvili, Vasquez; Sernicola, Meite, Pickel, Valeri; Galdames; Okereke, Ciofani

Bologna possible starting lineup:
Skorupski; Posch, Bonifazi, Lucumi, Cambiaso; Schouten, Dominguez; Orsolini, Ferguson, Barrow; Arnautovic

Prognoza: Kremoneze mora da napadne, a to otvara prostor pozadi, prostor koji bi Bolonja mogla vrlo lako da iskoristi i postigne golove.

Tip: GG @ 1.78


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje