nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (Subota)

U subotu počinje novo kolo Serije A, a mi smo za vas spremili najavu najzanimljivijih mečeva.

15h Napoli-Salernitana

Nakon sjajne prethodne sezone u kojoj su na dominantan način osvojili Skudeto, fudbaleri Napolija nisu ni bleda senka te ekipe. Nisu mnogo menjali sastav tokom leta, manje više je isti sastav i zbog toga je još čudnije što su doživeli ovakav pad. Nije ni promena trenera mnogo toga donela. Napoli se nalazi u seriji od 4 poraza u poslednjih 6 kola, a to ih je gurnulo na 9to mesto. Od skudeta su se davno oprostili jer su na 20 bodova zaostatka za Interom koji je prvi. Sada je borba za mesto u Evropi, ne u Ligi Šampiona nego u Evropi jer će i to biti jako teško ukoliko se ne trgnu. Dodatni problem prave i Afričko prvenstvo jer su ostali bez svog glavnog napadača Osimhena, mada možda to i nije toliko loše, jer je Osimhen u lošim odnosima sa timom i pitanje koliko to narušava hemiju. Ono što je sigurno, jeste da Napoli mora da napadne na ovom meču, moraju od samog starta da pritiskaju kako bi došli do pobede koja je pod moranje.

Pod moranjem je jer im dolazi ekipa koja je u jako lošoj formi. Poslednjeplasirana Salernitana je u potrazi za čudnom koje će ih spastiti ispadanja. Za sada nema ni naznaka da će se to čudo dogoditi. Ubedljivo su na poslednjem mestu. U ovo kolo ulaze nakon poraza od Juventusa i to golom pred sam kraj meča. Dobro su se držali na tom meču, igrali su svoju napadačku igru,ali je još jednom do izražaja došla njihova slaba odbrana i poklekli su. Odbrana je ubedljivo najgori deo ovog tima. Previše golova primaju, retki su mečevi na kojima oni ne prime gol i sa takvom odbranom ne mogu mnogo toga da promene. Pogotovo nemogu jer napad nije preefikasan, istina, iz kola u kolo napad deluje bolje,ali ne dovoljno da pokrije fleke odbrane. Na ruku im ne ide i činjenica da igraju ovaj meč na strani, a jedna su od najgorih ekipa na gostovanjima ove sezone. Problem pravi i odlazak najboljeg igrača Die na Afričko prvenstvo.

Očekivani sastavi:

Napoli possible starting lineup:
Gollini; Di Lorenzo, Rrahmani, Jesus, Rui; Cajuste, Lobotka, Zielinski; Politano, Raspadori, Kvaratskhelia

Salernitana possible starting lineup:
Costil; Daniliuc, Gyomber, Fazio; Sambia, Candreva, Logowski, Botheim, Bradaric; Tchaouna, Simy

Prognoza: Bez obzira na sve, Napoli je apsolutni favorit na ovom meču i moraju da postignu nekoliko golova. Trebalo bi da vidimo jedan efikasan meč. Mora i Napolijev napad da proradi, a ovo je idealna prilika za to.

Predlog: 1 i 3+ @ 1.88


20:45h Monca-Inter

Monca u ovo kolo ulazi nakon pobede u prethodnom. Pobedili su na gostovanju protiv Frosinonea i time prekinuli niz od 4 meča bez pobede. Monca se trenutno nalazi na 11tom mestu i čini se da će tu i ostati do kraja sezone. Ovo je sezona puna uspona i padova za ovaj tim, što je donekle normalno i očekivano jer se radi o jednom od najmlađih,ali i najpersepktivnijih timova u ligi. Paladino je pokupio sve mlade igrače i od njih prvi sjajne fudbalere. Već je nekoliko njih došlo do reprezentacije, što je veliki uspeh i sam fudbalski savez Italije je pohvalio Moncin rad. Što se ovog meča tiče,oni nemaju šta da izgube i to može da bude njihova velika prednost jer mogu opuštenije da igraju i iz toga da naprave neki rezultat. Ove sezone nemaju neki predobar skor sa vrhom tabele.

Inter sa druge strane u ovo kolo ulazi nakon veoma teške pobede protiv Verone. Dobio je Inter taj meč sa velikom srećom jer je Verona promašila penal na kraju meča. Na to treba nadovezati i kiks protiv Đenove, čime se može zaključiti da Inter malo “ štuca “. Čini se da borba za prvo mesto i disanje Juventusa za vrat uzima maha i da je ekipa pod velikim pritiskom. Jako je teško igrati kada znate da nemate pravo na grešku. Dodatni problem pravi i raspored. Inter ima jako zgusnut raspored jer ih nakon ovog meča očekuje superkup, pa Fiorentina, pa meč sezone sa Juventosom. Treba do tad sve pobediti, a neće biti lako. Moraće Inzagi pre svega da psihički pripremi svoj tim. Oni jesu kvalitetni tu nema šta, to niko ne osporava, ali se čini da ih pritisak dosta koči na terenu.

Očekivani sastavi:

Monza possible starting lineup:
Sorrentino; D’Ambrosio, Mari, Caldirola; Birindelli, Gagliardini, Pessina, Ciurria; Colpani, V. Carboni; Mota

Inter Milan possible starting lineup:
Sommer; Pavard, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco; Thuram, Martinez

Prognoza: Inter jeste favorit na ovom meču,ali zbog pređašnjih mečeva, možda je bolje igrati na golove. Čini se da će im za pobedu na ovom meču trebati minimum 2 gola.

Predlog: gost 2+ @ 1.63

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje