utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (UTORAK)

U utorak su na programu 4 duela Serije A.

18:30h Atalanta-Venecija

Kako sezona odmiče tako Atalanta igra sve bolje i bolje. U ovo kolo ulaze sa serijom od 8 mečeva na kojima nisu izgubili, a od toga su u poslednja tri kola vezali isto toliko pobeda. Kao šlag na tortu došla je pobeda u prošlom kolu na gostovanju Juventusu. To je njihova prva pobeda u Torinu posle 30 godina. Sigurno da je to dodatno podiglo moral ekipi, posebno sada kada im predstoji zgusnut i težak raspored. Nakon ovog meča ih očekuju dueli sa Napolijem i Romom, kao i odlučujući meč u Ligi Šampiona za prolaz dalje. Zbog svega toga nije nemoguće da Gasperini rotira ekipu na ovom meču, tj. da napravi nekoliko promena. S obzirom kako ima jak sastav, ni te promene neće nešto umnogome promeniti niti filozofiju igre, niti oštrinu napada. Veoma dobra vest za Gasperinija je da sada na raspolaganju ima gotovo ceo sastav, što se nije dogodilo već dosta dugo. Pobeda na ovom meču je pod imperativom kako bi se u odlučujuće mečeve u 2021. godini ušlo sa punim samopouzdanjem.

Venecija je takođe u dosta dobroj formi. Nakon dva vezana trijumfa usledio je poraz u prošlom kolu na domaćem terenu od Intera. Nadali su se navijači Venecije da će njihovi ljubimci ponoviti podvig kao protiv Rome i slaviti, ali Inter im jednostavno nije dao nikakvu šansu za to. Dominirali su od prvog do poslednjeg minuta i zasluženo slavili. Što se tiče Venecije, Zaneti radi zaista dobar posao. Njihov cilj je opstanak u ligi, a trenutno se nalaze na dosta dobrom putu da to i ostvare. Jeste da su dole na tabeli i da ih ne deli mnogo po pozicijama od zone ispadanja, ali po igri i rezultatima protiv ekipa koje su pored njih na tabeli, oni daleko bolje izgledaju. Upravo zbog toga i kažem da su na dobrom putu da izbore opstanak. Igraju jedan veoma čvrst fudbal, jako malo golova daju,ali i malo primaju. Pravi test će biti ovaj meč, ovde će se videti koliko je zapravo njihova odbrana jaka, jer realno, nema napadački jače ekipe od Atalante.

Očekivani sastavi:

Atalanta BC possible starting lineup:
Musso; Toloi, Palomino, Djimsiti; Hateboer, Koopmeiners, De Roon, Maehle; Ilicic, Pasalic; Muriel

Venezia possible starting lineup:
Romero; Mazzocchi, Caldara, Ceccaroni, Haps; Vacca, Busio, Ampadu; Johnsen, Aramu; Okereke

Prognoza: Atalanta bi trebalo da pobedi na ovom meču, istina je da će rotirati ekipu na ovoj utakmici, ali bi i takav sastav trebalo da pobedi uz makar 3 gola na meču.

Tip: 1 i 3+ @ 1.60 rez: 4-0


18:30h Fiorentina-Sampdorija

Fiorentina od početka sezone muku muči sa konstantnošću. Eto prošlo je gotovo pola sezone i oni još uvek nisu uspeli da vežu dve pobede. Taman odigraju sjajan meč, dobiju Milan sa 4-3 i onda usledi hladan tuš protiv Empolija i poraz od 2-1. Takva igra ih trenutno i košta više pozicije u ligi. Kvalitet zaista imaju, ali nekako, kao da nešto nedostaje. Napad im je daleko bolji deo tima, Dušan Vlahović rešeta mreže i nema nameru da stane, ali džabe sve to kada odbrana uspe sve da pokvari. Kada od ekipe kakva je Empoli primite 2 gola, onda treba da se zapitate šta nije u redu. Nije Empoli neka prejaka ofanzivna ekipa i Fiorentina je trebala da dobije taj meč pogotovo, jer su imali prednost. Ipak, nedostatak koncentracije i Empoli je preokrenuo meč. Bilo kako bilo, sada se okreću ovom susretu na kojem je veoma bitno da pobede. Sada je deo sezone gde je zgusnut raspored i jako je bitno dobijati mečeve, pogotovo na domaćem terenu gde ste uslovno favorit. Nema Italijano nekih većih problema sa povredama, još uvek je prvi golman Dragovski van tima, kao i Matija Nastasić, ali se u tim vratio Nikola Milenković.

Sampdorija u mnogo boljem raspoloženju dočekuje ovaj meč. Pre reprezentativne pauze bili su u seriji poraza, pali su u zonu ispadanja i sve lampice su se upalile u klubu. Ta pauza im je jako dobro došla i trener D’ Aversa je uspeo da konsoliduje ekipu. Nakon povratka sa pauze zaigrali su mnogo bolje i vezali su dve pobede. Prvo su pobedili Salernitanu, da bi zatim u prošlom kolu savladali i sjajnu Veronu. Najzaslužniji za te pobede je Antonio Kandreva koji je u sjajnoj formi i nema sumnje da će on biti glavna pretnja po gol Fiorentine. Nemaju nekih velikih problema sa povredama, tako da sa punim sastavom napadaju veoma ranjivog rivala.

Očekivani sastavi:

Fiorentina possible starting lineup:
Terracciano; Odriozola, Milenkovic, L Martinez, Biraghi; Bonaventura, Torreira, Duncan; N Gonzalez, Vlahovic, Saponara

Sampdoria possible starting lineup:
Audero; Bereszynski, Ferrari, Colley, Augello; Candreva, Thorsby, Ekdal, Verre; Caputa, Quagliarella

Progonoza: Trebalo bi da vidimo golove na obe strane na ovoj utakmici.

Tip: GG @ 1.73 rez: 3-1


20:45h Verona-Kaljari

Čini se da internacionalna pauza došla baš u nezgodno vreme što se tiče igrača Verone. Do te pauze gazili su sve redom, dobili su Juventus, Lacio ,Romu, remizirali sa Napolijem, postigli mnogo golova. Istina, nastavili su oni sa pobedama i posle pauze, savladali su Empoli golom u nadoknadi vremena, ali se već na tom meču videlo da nije to ta ekipa. Dosta su se mučili na toj utakmici, tek su se probudili u drugom poluvremenu. Nije to ta Verona koja melje od prvog do poslednjeg minuta. Kulminacija te loše igre došla je u prošlom kolu kada ih je pregazila Samdorija sa 3-1. Taj poraz ih je gurnuo u donji deo tabele i nema sumnje da ća ih Tudor spremiti za ovaj meč kako bi se pošto-poto vratili na pobedničku stazu. Dobra stvar je povratak u tim Lazovića, dok je povređen Kalinić. Najviše će oči biti uprte u Simeonea, malo je pao u formi, ali sigurno da će imati motiv više na meču protiv svog bivšeg kluba.

Kaljari igra zaista loše ove sezone. Kaljari je trenutno na pretposlednjem mestu i ako ovako nastave sledi im selidba u niži rang. Kaljari deluje zaista loše. U 14 kola su osvojili su svega 8 bodova, imaju samo 1. pobedu i 5 remija, zaista loše. Nisu uspeli da savladaju ni svoje direktne rivale za poziciju, to dovoljno govori o njihovoj snazi. Dodatni problem im predstavljaju i izostanci pred ovo kolo. Van tima su Pavoleti i Godin, dva veoma bitna igrača. Pavoleti je najbolji napadač tima, a Godin je stub odbrane. Ipak, bilo kako bilo moraju bez njih i moraju mnogo toga da promene kako bi izbegli sudbinu koja im je za sad veoma crna.

Očekivani sastavi:

Hellas Verona possible starting lineup:
Montipo; Casale, Dawidowicz, Ceccherini; Faraoni, Tameze, Ilic, Lazovic; Barak, Simeone, Caprari

Cagliari possible starting lineup:
Cragno; Caceres, Ceppitelli, Carboni; Bellanova, Nandez, Grassi, Marin, Dalbert; Pedro, Balde

Prognoza: Bez obzira na nešto lošiju formu Verona je svakako bliža pobedi na ovom meču.

Tip: domaćin 2+ @ 1.60 rez: 0:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje