četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (Utorak)

Nastavljamo sa predlozima za Seriju A. Za danas smo vam spremili najavu jednog meča koji bi mogao da bude dosta zanimljiv.

20:45h Juventus-Sasuolo

Juventus u ovo kolo ulazi u jako dobrom raspoloženju. Juventus je u seriji od 6 vezanih trijumfa,a protekle nedelje su se plasirali i u polufinale kupa. Juventus se trenutno nalazi na drugom mestu sa 5 bodova manje od Intera, ali utakmicom manje. Dakle, pobeda je na ovom meču pod moranjem kako bi zadržali priključak za Interom. Juventus igra zaista sjajno. Napad deluje sve bolje i bolje tj sve je efikasniji, a odbrana je jako dobra. U poslednjih 16 mečeva su primili svega 8 golova, dakle manje od jednog gola primaju golove. U goste im dolazi veliki dužnik. Sasuolo ih je savladao u prvom delu sezone, zanimljivo je da od tog  poraza Juventus ima seriju od 11 pobeda na 16 mečeva, najbolji su u ligi od tad. Sigurno da u ovaj meč ulaze sa velikom motivacijom da naplate stara dugovanja.

Sasuolo u ovo kolo ulazi nakon pobede nad Fiorentinom. Ta pobeda im je donela malo “ lufta“ pa se sada nalaze na 5 bodova iznad opasne zone. Dogodilo se i nešto neverovatno na prethodnom meču, a to je da Sasuolo konačno nije primio gol. Prvi put od početka sezone Sasuolo je uspeo da sačuva svoju mrežu. Jednostavno, to je jako teško kod njih, jer nemaju jaku odbranu,ali i stil igre, a to je ofanziva, ne doprinosi šansama odbrani da se sačuva. Jednostavno Sasuolo igra otvoren, napadački fudbal,koji im donosi dosta golova,ali isto tako donosi dosta golova i za njihove rivale. Ono što je bitno napomenuti, jeste da Sasuolo igra posebno dobro protiv timova sa vrha tabele. Protiv rivala sa vrha igraju posebno motivisano i vrlo često znaju da im oduzmu bodove. Videćemo šta će uraditi ovde.

Očekivani sastavi:

Juventus possible starting lineup:
Szczesny; Danilo, Bremer, Rugani; Cambiaso, Miretti, Locatelli, Rabiot, Kostic; Vlahovic, Yildiz

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Pedersen, Erlic, Ferrari, Viti; Boloca, Henrique; Berardi, Thorstvedt, Lauriente; Pinamonti

Prognoza: Juventus je veliki favorit na ovom meču i trebalo bi da slave sa nekoliko postignutih golova. Zbog činjenice da im Sasuolo “ ne leži “ bolje je igrati na golove.

Predlog: domaćin 2+ @ 1.55

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje