četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje(SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela Serije A.

15h Genoa-Specia

Debri Ligurije.

Đenova se trenutno nalazi na deobi 14tog mesta i to mesto deli sa današnjim rivalom. Đenova se prosto preporodila od dolaska trenera Balardinija. Od njegovog dolaska osvojili su 26 bodova. Trenutno su na samo 5 bodova iznad opasne zone, tako da borba još uvek nije gotova. Čak, šta više, daleko je od gotove. Ovo je veoma bitan meč za njih, što zbog rivaliteta, što zbog toga što im je to direktan rival za poziciju. Đenova je poznata ove sezone kao ekipa koja igra izuzetno otvoren fudbal. Bukvalno su ekipa koja svakome može dati gol, ali isto tako od svakog i može primiti isti. Odbrana im je tanji deo tima i to ih je i koštalo većeg broja bodova. Jedno je kod Đenove sigurno, sve prolazi, ali Pandev ostaje. Jednostavno mora se pomenuti njegovo ime kada se spomene Đenova. Čovek ima 39 godina i još uvek je jedan od najboljih igrača u ekipi. On je ove sezone postigao 6 golova i drugi je strelac tima iza Destra. Sigurno da će i na ovom meču biti dosta opasan po gol Specije, jer ulazi u ovaj meč nakon dva data gola Beneventu.

Specija je ekipa koja je dosta slična Đenovi. Što po stilu igre, što po statistici, što po mnogo čemu, uostalom nemaju za džabe isti broj bodova. Speciji je napad takođe bolji deo tima, daju zaista dosta golova, ali isto tako i primaju dosta golova. U ovaj meč ulaze nakon osvojenog boda protiv Intera. Sigurno da im je taj bod dosta podigao samopouzdanje, jer je to bod uzet protiv gotovo sigurno novog šampiona Serije A. Generano oni bolje igraju te mečeve gde su apsolutni autsajderi. Ipak, motiva im sigurno neće manjkati na ovom derbiju Ligurije.

Očekivani sastavi:

Genoa (3-5-2): Perin; Masiello, C Zapata, Criscito; Biraschi, Strootman, Badelj, Zajc, Zappacosta; Destro, Pandev

Suspended: Radovanovic

Injured: Lu Pellegrini

Spezia (4-3-3): Provedel; Ferrer, Ismajli, Terzi, Marchizza; Estevez, M Ricci, Maggiore; Gyasi, Nzola, Verde

Prognoza: Duel dva tima koja igraju otvoren fudbal bi trebao da nam donese dosta golova na obe strane.

Tip: GG3+@ 2.35 – 2:0


20:45h Sassuolo-Sampdoria

Sasuolo još uvek gaji nade da bi mogao da zaigra u Evropi sledeće sezone. Taj san još uvek nije završen za njih. Trenutno su na 6 bodova zaostatka za Romom koja je u dosta velikom padu forme. Nije nemoguće da ih stignu, pogotovo jer su u dosta dobroj formi. Naime, Sasuolo u ovo kolo ulazi nakon tri vezane pobede. U prošlom kolu su pobedili Milano u gostima i to im je sigurno dodatno podiglo samopouzdanje.  Na ovom meču će morati da igraju bez suspendovanog Đuričića i povređenog Kaputa. Ipak, Berardi se vratio, a i bez njega imaju baš dosta napadačkih opcija. Velika vrlina Sasuola je taj napadački potencijal. Oni bukvalno svakome mogu dati gol i bukvalno svaki igrač to može učiniti. U poslednjih par kola drugi igrač im je donosio bodove, tj. u svakom kolu je drugi igrač zasijao. Nažalost, odbrana im je slabiji deo tima, što i nije čudno zbog njihovog stila igre. Jednostavno igraju otvoren napadački fudbal i tu odbrana često ostaje na vetrometini.

U goste im dolazi veoma nezgodna Sampdorija sa starim liscem Ranijerijem. Samdorija je takođe u dobroj formi. U poslednjih 5 kola osvojili su 10 bodova. U seriji su od dve pobede i sigurno da idu na ovom meču po treću pobedu. Sampdorija igra nešto čvršći tj. zatvoreniji fudbal. Naravno, to i nije čudno kada je Ranijeri u pitanju. On je trener koji voli defanzivnu igru i napad iz kontre. Doktorirao je to u Lesteru, svi to znate. Njima dosta odgovara Sasuolo, upravo zbog tog otvorenog stila igre. Mogla bi ta Ranijerijeva taktika da bude delotvorna na ovom meču. Danas će biti lišen pomoći najboljeg igrača tima Fabia Kvaljarele. Šta je Pandev za Đenovu, to je Kvaljarela za Sampdoriju. To su dve ikone grada Đenove, tu nema šta.

Očekivani sastavi:

Sassuolo (4-3-3-): Consigli; Toljan, Chiriches, G Ferrari, Rogerio; Locatelli, Obiang; Berardi, Lopez, Boga; Defrel

Suspended: Djuricic

Injured: Caputo

Sampdoria (4-4-2): Audero; Bereszynski, Yoshida, Colley, Augello; Candreva, Ekdal, Thorsby, Jankto; Keita, Gabbiadini

Injured: Quagliarella, Torregrossa, Ramirez

Prognoza: Teško je prognozirati pobednika na ovom meču. Dosta izjednačene ekipe po kvalitetu. Ono što bi mogli da vidimo jesu golovi na obe strane.

Tip: GG @ 1.50 – 1:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje