sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 33. kolo (subota)

LIVERPUL – NJUKASL

LIVERPUL se trenutno nalazi na tek sedmom mestu na tabeli, ali imaju samo dva boda manje u odnosu na četvrtu poziciju (poslednja koja vodi u Ligu Šampiona). Stoga, prošlosezonske šampione do kraja prvenstva očekuje zaista velika borba za TOP 4, jer je konkurencija veoma velika. Popularni „Redsi“ praktično više nemaju prava na „kiks“, te su im do kraja šampionata potrebni dobri rezultati u kontinuitetu. Podigli su nivo svojih igara u poslednje vreme, jer su uspeli da osvoje 10 bodova sa predhodne četiri utakmice u Premier ligi. Pritom, u minuloj utakmici na svom terenu su savladali Aston Vilu (2:1) čime su konačno prekinuli niz poraza kod kuće i samim tim nagovestili znatno bolja izdanja u narednim susretima. Eliminisani su iz daljeg toka Ligu Šampiona i do kraja sezone mogu u potpunosti da se posvete samo nastupima u nacionalnom šampionatu. Za njih je predstojeća utakmica izuzetno bitna, na kojoj je trijumf i osvajanje celog „plena“ apsolutni imperativ. Van stroja su – C.Kelleher (golman), V.Van Dijk (defanzivac), N.Phillips (defanzivac), J.Gomez (defanzivac), J.Matip (defanzivac), J.Henderson (vezista), dok je upitan nastup – D.Origi (napadač).

Očekivani sastav (4-3-3)Alisson – T.Alexander-Arnold, Fabinho, O.Kabak, A.Robertson – G.Wijnaldum, T.Alcantara, J.Milner – M.Salah, R.Firmino, S.Mane

NJUKASL je u predhodna tri kola osvojio čak sedam bodova, čime su praktično „osigurali“ svoj opstanak u elitnom rangu takmičenja. Naime, popularne „Svrake“ u ovom momentu imaju osam poena prednosti (i utakmicu manje odigranu) u odnosu na prvi tim ispod „sigurne zone“, te do kraja sezone ne treba previše da brinu, eventualno im je potreban još poneki bod (do završetka šampionata ih očekuje utakmica na svom terenu protiv Šefild Junajteda koji je uveliko ispao iz lige). Na strani ove sezone igraju dosta slabo, te gledajući broj osvojenih poena – treći su najslabiji gost u Premier ligi. Sada im pripada uloga autsajdera protiv tima koji im nikako „ne odgovara“, odnosno protiv kojeg su pretrpeli pet poraza na poslednjih šest međusebnih susreta (uz jedan remi). Za goste neće nastupiti – F.Schar (defanzivac), J.Lascelles (defanzivac), R.Fraser (vezista), I.Hayden (vezista).

Očekivani sastav (5-3-2) M.Dubravka – J.Murphy, F.Fernandez, C.Clark, P.Dummett, M.Ritchie – J.Shelvey, S.Longstaff, M.Almiron – C.Wilson, Joelinton

 

Glavni sudija – A.Marriner

Predlog za tipovanje – 1&2-5 / @1.65 – 1:1

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 13:30 na stadionu “Anfield”.


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje