utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava,predlozi za klađenje (NEDELJA)

Danas je na programu nekoliko mečeva Serije A.

15h Torino-Monca

Torino u ovo kolo ulazi nakon pobede protiv Sampdorije na gostovanju. Bila je to njihova druga uzastopna pobeda na strani, jer su prethodno savladali i Lacio. Zaista, Torino, ove sezone igra mnogo bolje na strani nego kući. Od poslednja 4 meča kod kuće, od maksimalnih 12 bodova osvojili su svega 1 što je zaista malo. Eto prilike da to poprave na ovom meču. Utakmica kao utakmica nije previše rezultatski značajna, jer se nalaze na sredini tabele, nemogu da ispadnu, a nemogu ni u Evropu. Čisto prestiža radi, jer bi im pobeda donela mesto u top 10, što je veliki napredak u odnosu na prethodne sezone.

Monca ovaj meč dočekuje u jako dobroj formi. Nakon remija u prethodnom kolu sa Romom, povećali su svoj niz bez poraza na čak 5 mečeva. U tom periodu su pobedili timove kao što su Inter, Fiorentina… Zaista su podigli nivo igre. To im je i donelo skok na tabeli pa se sada nalaze na sredini. Cilj je odavno ostvaren, opstali su u ligi,  a sada im se otvara prilika da odu još dalje, tj da uspeju da uđu u top 10 što bi bio veliki uspeh za tim koji se ove sezone priključio takmičenju. Igraju jedan lep, ofanzivan fudbal. U poslednje vreme daju dosta golova. Zaista jedna kvalitetna ekipa koja ima potencijal da raste iz sezone u sezonu.

Očekivani sastavi:

Torino possible starting lineup:
Milinkovic-Savic; Gravillon, Buongiorno, Rodriguez; Lazaro, Ricci, Ilic, Vojvoda; Miranchuk, Vlasic; Sanabria

Monza possible starting lineup:
Di Gregorio; Caldirola, Mari, Izzo; Ciurria, Rovella, Pessina, Augusto; Valoti, Caprari; Petagna

Prognoza: Očekujem golove na obe strane terena, ali ne sad neku preveliku goleadu možda 1-1.

Tip: 2-5 golova @ 1.50


18h Napoli-Fiorentina

Šampionska žurka može da krene. Od četvrtka u Napulju je vanredno stanje. Slavi se dan i noć, dočekali su ono što čekaju 30 godina. Skudeto će opet biti na njihovom stadionu koji nosi ime po legendi kluba Dijegu Armandu Maradoni. Danas će navijači imati priliku da dočekaju svoje ljubimce upravo na tom stadionu. Nema sumnje da će biti prepune tribine. Sve će biti pretvoreno u jednu veliku šampionsku žurku kako i treba da izgleda s ozbirom na to koliko su čekali i želeli ovaj trofej. Što se tiče same utakmice, pa sigurno da će igrači Napolija želeti pobedom da ovekoveče ovaj istorijski trenutak,ali ipak treba očekivati da igraju malo spuštenijeg garda, jer i oni su ljudi, i oni slave ovih dana, uradili su nešto veliko.

Sa druge strane je ekipa Fiorentine. Oni nemaju nekih veliki ambicija na ovom meču. Njihova glavna utakmica je u četvrtak u ligi Konferencija i njihove misli su već tamo. Ne bi me čudilo da Italijano promeša karte na ovom meču, jer zaista oni su u Seriji A tu gde jesu i niti mogu dole, a prvenstveno nemogu do Evrope. Jedini tj jedan od dva izlaza im je preko kupa ili lige Konferencije. Upravo zbog toga im je ovaj meč nevažan. To se i vidi u poslednjim mečevima u ligi. Igraju otvoren, efikasan fudbal. Eto sa Salernitanom 3-3, Sampdorijom 5-0. Spuštenog garda igraju, pa šta bude. Dok u Ligi Konferencije sigurno neće biti tako, tamo se igra na rezultat.

Očekivani sastavi:

Napoli possible starting lineup:
Meret; Di Lorenzo, Kim, Ostigard, Olivera; Anguissa, Demme, Zielinski; Lozano, Osimhen, Kvaratskhelia

Fiorentina possible starting lineup:
Terracciano; Dodo, Milenkovic, Igor, Terzic; Amrabat, Mandragora; Gonzalez, Bonaventura, Saponara; Jovic

Prognoza:Jedan meč koji je potpuno rezultatski u drugom planu. Svi će ovu utakmicu gledati zbog slavlja Napolitanaca. Obično ovakvi mečevi budu sa dosta golova,kako bi se dodatno ulepšao spektakl.

Tip: 3+ @ 1.98


20:45h Leće-Verona

Uh kakav meč. Ukoliko su gornja dva meča bila bez rezultatskog značaja, ovaj itekako jeste. Ovo je borba za opstanak.

Leće u ovo kolo ulazi sa +4 u odnosu na timove u opasnoj zoni, tj konkretno u ovom slučaju u odnosu na današnjeg rivala Veronu.To je ona prednost sa kojom izlaze na teren i verovatno jedinom prednošću. Sve ostalo je egal. Leće je odigrao sjajan prvi deo sezone,ali su u najgorem mogućem trenutku pali u formi i dozvolili sebi od gotovog da naprave veresiju. U trenutku kada su ih svi videli kao sigurne u ligi za narednu sezonu desio se niz loših rezultata i eto gde su. U ovo kolo ulaze nakon poraza od Juventusa. Taj poraz je bio 8mi poraz u poslednjih 10 kola. Dakle u poslednjih 10 kola su od maksimalnih 30 bodova uzeli svega 4. Zaista katastrofalna forma za tim koji želi da ostane u ligi. Ipak, pomaka ima. Jesu izgubili od Juventusa,ali su odigrali jako dobro, pogotovo napadački, polako se vraća onaj napadački Leće iz prvog dela sezone, jer i u kolu pre duela sa Juventusom slavili su protiv Udinezea i takođe odigrali dobro, pogotovo u ofanzivni. Nema sumnje da će i danas napasti jer bi pobedom došli do +7 što bi bio ogroman korak ka opstanku.

Verona se nalazi u opasnoj zoni,ali se približava svom cilju, a to je spas. Izjednačili su se na tabeli sa Specijom koja je mesto iznad njih i pobedom na ovom meču preskočili bi ih jer je Specija poražena sinoć od zahuhtalog Kremonezea. Verona u ovo kolo ulazi nakon teškog poraza od Intera 6-0. Taj poraz je prekinuo njihov niz dobrih rezultata,ali neverujem da ih je poljuljao. Oni moraju nastaviti gde su stali kolo pre duela sa Interom. Pogotovo na ovom meču moraju napasti od prvog minuta jer su im bodovi preko potrebni. Jednostavno nemaju šta da čekaju, od nerešenog ishoda neće dobiti ništa.

Očekivani sastavi:

Lecce possible starting lineup:
Falcone; Gendrey, Baschirotto, Umtiti, Gallo; Blin, Hjulmand, Oudin; Strefezza, Ceesay, Di Francesco

Hellas Verona possible starting lineup:
Montipo; Dawidowicz, Hien, Magnani; Faraoni, Tameze, Abildgaard, Lazovic; Duda, Verdi; Djuric

Prognoza: Duel dva tima koja itekako znaju da igraju napadački, itekako znaju da postignu golove. Trebalo bi da vidimo jedan meč sa dosta golova.

Tip: 2+ @ 1.50

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje