subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava ,predlozi za klađenje ( Nedelja)

Danas je na programu nekoliko veoma zanimljivih duela.

12:30h Specija-Verona

Specija u ovo kolo ulazi sa 17tog mesta na tabeli sa 3 boda više od opasne zone tj prvenstveno od 18to plasirane Verone,današnjeg rivala. Specija je u jako lošoj formi. Svega 1 pobeda u poslednjih 8 odigranih kola,uz to i 2 remija je zaista malo. U ovo kolo ulaze nakon remija na gostovanju protiv Udinezea. Taj meč je bio i prvi meč na klupi novog trenera Simplicija. Simplici je došao na klupu sa misijom da sačuva Speciju u Seriji A,da li će uspeti videćemo. Specijin veliki problem ove sezone jeste odbrana. Veoma su retki mečevi na kojima oni uspevaju da ne prime gol,čak šta više u većini slučajeva to bude nekoliko golova. Napad sa druge strane na primer mnogo bolje igra na gostovanjima. Kod kuće nisu postigli gol na 270minuta tj 3 meča. Ovaj meč je prilika da to urade.

Verona ovo kolo dočekuje na 18tom mestu sa tri boda manje od sigurne zone. Oni su u prethodnom kolu pretrpeli poraz na domaćem terenu od Fiorentine. Verona je od dolaska novog trenera Zafaronija zaista zaigrala bolje. Zafaroni je u tim uneo preko potrebnu energiju i taj ratnički duh. Verona je zaigrala znatno bolje kako u napadu,tako i u odbrani. Naravno da je to daleko do odličnog,ali ako nastave u ovom ritmu mogli bi na kraju i da se spasu ispadanja u Seriju B.

Očekivani sastavi:

Spezia possible starting lineup:
Dragowski; Amian, Ampadu, Nikolaou, Reca; Bourabia, Esposito; Gyasi, Agudelo, Verde; Nzola

Hellas Verona possible starting lineup:
Montipo; Magnani, Hien, Coppola; Faraoni, Tameze, Duda, Doig; Lazovic, Ngonge; Gaich

Prognoza: Duel dva tima kojima je pobeda preko potrebna. Trebalo bi da vidimo meč sa golovima na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.98


15h Sampdoria-Salernitana

Sampdoria se nalazi u jednoj zaista teškoj situaciji. Trenutno su na poslednjem mestu na tabeli sa 9 bodova manje od sigurne zone. Jedini su tim koji ove sezone nije slavio na domaćem terenu, a u poslednjih 8 kola samo 2 osvojena boda. Situacija je dodatno zakomplilovana nakon poraza od Lacija i pobede Kremonezea nad Romom. Zaista teška situacija. Moram priznati da Samdoria često nema ni sreće. Eto protiv Lacija su odlično igrali i primili gol pred kraj i to kakav gol. Nekoliko mečeva u poslednje vreme su izgubilo baš golovima u poslednjim sekundama meča. Svi se nadaju da će im se to vratiti i zato ne prestaju da se bore. Ovo je jedan od tih mečeva gde bi moglo to da im se vrati. Znaju to i igrači,ali i navijači i trebalo bi da bude prepun stadion. Očekujem ofanzivu Samdorije od prvog minuta.

Salernitana u ovo kolo ulazi u sasvim dobrom raspoloženju jer su u prethodnom pobedom nad Moncom prekinuli jako loš niz rezultata i tako makar za kratko zaustavili kola koja su od početka drugog dela sezone krenula žestoko nizbrdo. Trenutno se nalaze na 7 bodova od opasne zone,ali ako nastave sa lošim rezultatima brzo će doći u problem. Najveći problem Salernitane jeste odbrana. Veoma su retki mečevi na kojima oni ne primaju golove i to je nešto što predstavlja veliki problem. Takođe mnogo bolje igraju na domaćem terenu. Očekujem takođe da i Salernitana na ovom meču odigra napadački,jer oni i ne znaju drugačije.

Očekivani sastavi:

Sampdoria possible starting lineup:
Audero; Gunter, Nuytinck, Amione; Leris, Winks, Rincon, Augello; Sabiri; Rodriguez, Lammers

Salernitana possible starting lineup:
Ochoa; Bronn, Gyomber, Pirola; Sambia, Bohinen, Coulibaly, Bradaric; Candreva, Dia; Piatek

Prognoza: Težak meč na kojem bi oba tima mogla da daju makar po gol.

Tip: GG @ 1.98

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje