subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava, predlozi za klađenje (PONEDELJAK)

U ponedeljak je na programu 6 duela Serije A, a mi ćemo za Vas analizirati najzanimljivije mečeve.

15h Milan-Sampdoria

Poslednje dane 2019-te i početak 2020 godine definitivno je obeležio Milan i to zbog jednog čoveka. U Milan se vratio Zlatan Ibrahimović. Sigurno da će im on dosta pomoći jer muku muče sa golovima. Generalno Milan ima očajnu sezonu za 4to plasiranom ekipom zaostaju čak 14 bodova. Napad im stvara jako malo šansi, a i to što stvore ne realizuju napadači koji su van forme. Upravo zato je i doveden Ibra koji će i te minimalne prilike da realizuje, a može on i sam da ih stvori to je sigurno. Koliko je bitan igrač pokazuje i činjenica da je odmah po dolasku stavljen u prvi tim na prijateljskom meču i odmah je i bio strelac. Treba očekivati i na ovom meču da startuje.

Sampa takođe ne može da se pohvali dobrom formom, baš naprotiv. Ni smena trenera nije mnogo pomogla, sitina dobili su gradski derbi sa Đenovom,ali ni to nije mnogo pomoglo jer su na 17tom mestu trenutno. Mnogo posla je pred Ranijerijem ukoliko želi da izvede ovaj tim iz te opasne zone. Problema imaju na svim stranama,kako u defanzivi,tako i u ofanzivi, ne zna se gde više duva promaja. Sigurno da će biti aktivni u ovom prelaznom roku,jer su pojačanja preko potrebna.

Potencijalni sastavi:

Milan : Donnarumma; Calabria, Musacchio, Romagnoli, Hernandez; Paqueta, Bennacer, Bonaventura; Suso, Ibrahimovic, Calhanoglu

Sampdoria : Audero; Bereszynski, Murillo, Colley, Murru; Depaoli, Vieira, Ekdal, Linetty; Quagliarella, Gabbiadini

Prognoza: Težak meč za prognozu zbog loših formi obe ekipe, Milan je bliži pobedi,ali toliko variraju u formi da je bolje izbeći to. Po mom mišljenju najbolja opcija za ovaj meč jesu golovi i to jednog čoveka. Sve oči će biti uprte u Zlatana, on to voli i sigurno da će dati sve od sebe da postigne gol.

Tip: Ibrahimović daje gol @ 2.00


15h Atalanta-Parma

Atalanta je na najbolji mogući način završila 2019. godinu. Prvo su obezbedili proleće  u Evropi, da bi u poslednjem meču u godini torpedovali Milan sa 5-0. Sigurno da su im ti rezultati dodatno podigli samopouzdanje i da će i u ovoj godini nastaviti po starom. Oni su u borbi za mestom koje vodi u Ligu Šampiona i za to su im potrebne serije pobeda, pre svega na svom terenu. Gasperinijevi momci igraju sjajno na domaćem terenu, igraju otvoren napadački fudbal i mnogo je teško uzeti bodove u Bergamu. Još uvek su bez Zapate,ali to se i ne primećuje mnogo na terenu jer su Gomez, Iličić i Muriel sjajni.

Parma na ovo gostovanje ide u dosta teškoj situaciji. Več duže vreme ih muče kadrovski problemi, tačnije povrede. Na ovom meču neće moći da računaju na Inglesea, Karamouha, Žervinja i Kornelijusa. Dakle praktično bez cele ofanzivne linije su na ovom meču. Sve oči će biti uprte u mladog Šveđanina Kluševskog koji igra sjajnu sezonu. On je u Parmi baš na pozajmici iz Atalante. Te dobre igre su mu donele i transfer pre par dana. Naime Juventus ga je otkupio od Atalante za 40 miliona i on će se nakon završetka pozajmice u Parmi preseliti u Torino.

Potencijalni sastavi:

Atalanta : Gollini; Toloi, Palomino, Djimsiti; Castagne, Pasalic, Freuler, Gosens; Papu, Ilicic; Muriel

Parma : Sepe; Darmian, Bruno Alves, Iacoponi, Pezzella; Hernani, Scozzarella, Barilla; Kulusevski, Kucka, Sprocati

Prognoza: Trebalo bi da vidimo efikasan meč u kojem je Atalanta veliki favorit.

Tip: 3+ @ 1.45    5:0


15h Juventus-Kaljari

Juventus nije na baš najbolji način završio prošlu godinu. Oni su u poslednjem meču poraženi u superkupu od Lacija sa laganih 3-1. Taj poraz je samo produbio krizu koja vlada u Torinu i na neki način dodatno poljuljao Sarijevu stolicu. Sve više se čuje nezadovoljstvo Sarijevim vođenjem Juventusa. Jednostavno Juventus ne liči na onaj tim pod vođstvom Alegrija. Jesu oni prvi na tabeli,ali igra je daleko od dobre. Dosta mečeve dobijaju na mišiće i to će kad tad da im se obije o glavu. Odavno se nije desilo da Juventus toliko puta kiksa u domaćem šampionatu. Ima Sari problema i sa sasavljanjem ekipe za ovo kolo. Napad je tu,ali su vezni red i odbrana dosta oslabljeni. Zbog izostanaka Kedire i Bentakura Sari je primoran da u vezni red stavi Rabioa i Matuidija koji se nisu baš najbolje pokazali ove godine. Što se tiče odbrane nema Kijelinija.

Kaljari igra sjajnu sezonu. Maranova ekipa igra, pa može se reći, sezonu života. Maran je od prosečnih igrača napravio jednu sjajnu ekipu,borbenu, napadačku. Jednom rečju se može opisati ta ekipa, a to je pitbulovi. Igrači Kaljarija prosto grizu na terenu, bore se od prvog do poslednjeg minuta i to daje rezultata. Maran je uspeo da napravi izuzetno temperamentnu i borbenu ekipu. Ukoliko nastave ovako nije daleko ni mesto u evropi.

Potencijalni sastavi;

Juventus: Szczesny; Cuadrado, De Ligt, Bonucci, Alex Sandro; Rabiot, Pjanic, Matuidi; Dybala, Ronaldo, Higuain

Cagliari : Olsen; Cacciatore, Walukiewicz, Klavan, Pellegrini; Nandez, Cigarini, Rog; Nainggolan; Joao Pedro, Simeone

Prognoza: Ovo bi mogao da bude efikasan meč.

Tip: 3+ @ 1.50   4:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje