ponedeljak, 13. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava,predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju se nastavlja takmičenje u Seriji A sa nekoliko veoma zanimljivih mečeva.

12:30h Milan -Sasuolo 

Milan ovo kolo dočekuje u dosta lošem raspoloženju. U negativnom su nizu od 5 mečeva bez pobede i na ovom meču će pokušati da prekinu tu seriju. Neuspehom na ovom meču oborili bi ovaj negativan rekord. Zaista su jako loše počeli 2023 godinu. Ispali su iz kupa od Torina. Porazeni su u superkupu od Intera 3-0, a tokom nedelje ih je pregazio Lacio sa 4-0. Napoli je pobegao na +12 pa se Milan oprostio od bilo kakve šanse za skudetom. U tih 5 mečeva su primili čak 12 golova i to je verovatno glavni razlog ovakvog posrtaja. Dodatni problem jeste i izostanak prvog golmana tima,ali i Tomorija koji se povredio protiv Lacija. Bez njih dvojice odbrana je daleko slabija. Mada ni napad nije briljirao jer je Milan bez datog gola 180minuta. Moraju što pre da se oporave jer im u narednom periodu dolazi još jedan derbi protiv Intera,ali i dvomeč sa Totenhemom. Sa ovakvom formom nemaju šta da traže u tim mečevima.

Sasuolo igra jednu jako lošu sezonu. Prodaja najboljih igrača iz godine u godinu im se polako obija o glavu,jer je izvor mladih igrača presušio i adekvatnih zamena nema. Upravo zbog toga se oni trenutno nalaze tik iznad zone ispadanja. U seriji su od 8 mečeva bez trijumfa. Zaista situacija nije nimalo naivna i ukoliko žele da izbegnu zonu ispadanja moraće mnogo bolje u nastavku. Dobra stvar je da se Berardi poptuno oporavio i sigurno da će predstavljati veliku opasnost po ranjenu odbranu Milana.

Očekivani sastavi:

AC Milan possible starting lineup:
Tatarusanu; Calabria, Kalulu, Kjaer, Hernandez; Tonali, Krunic; Saelemaekers, Diaz, Leao; Giroud

Sassuolo possible starting lineup:
Pegolo; Toljan, Erlic, Ferrari, Rogerio; Frattesi, Lopez; Berardi, Traore, Lauriente; Alvarez

Prognoza: Milan jeste favorit,ali s obzirom na njihovu formu,bolje je igrati golove.

Tip: GG @ 1.65


18h Lacio- Fiorentina

Lacio ovo kolo dočekuje u sjajnoj formi. U seriji su od 3 vezane pobede,dve u ligi i 1 u kupu. Tokom nedelje su na domaćem terenu ponizili Milan sa 4-0 i time ušli u top 4 sa samo 1 bodom zaostatka za drugoplasiranim Milanom. Pobeda protiv Milana dodatno dobija na težini kada se zna da je ostvarena bez pomoći najboljeg strelca Imobilea. Odigrali su nebeskoplavi tako dobro da se njegov izostanak nije ni primetio. Prošle sezone su bili 5ti i kao cilj je postavljen ulazak u top 4 i plasman u Ligu Šampiona. Sa ovakvom igrom,ali i činjenicom da je Juventusu oduzeto 15 bodova na jako dobrom su putu da to i ostvare. Sari je zaista uneo preko potrebne promene u timu. Napad je ostao ubitačan,ali sada i raznovrsniji,ali se odbrana drastično popravila i to je jedan od glavnih razloga za ovakvu igru.

Za razliku od Lacija,Fiorentina ovo kolo ne dočekuje u baš najboljem raspoloženju. Oni su u seriji od dva vezana poraza na kojima nisu postigli niti jedan gol. Ovi loši rezultati su doveli do toga da padnu na 12to mesto na tabeli i čini se da od Evrope sledeće sezone neće biti ništa. Glavni razlog za takav neuspeh jeste odbrana. Retki su mečevi na kojima Fiorentina ne prima golove. Ne briljira ni napad,ali je odbrana lošija. To ne ohrabruje previše pred gostovanje napadu kakav je Lacijov,posebno ako se zna da je Lacio u prvom delu sezone dao 4 komada u Firenci.

Očekivani sastavi:

Lazio possible starting lineup:
Provedel; Lazzari, Casale, Romagnoli, Marusic; Milinkovic-Savic, Cataldi, Alberto; Pedro, Anderson, Zaccagni

Fiorentina possible starting lineup:
Terracciano; Dodo, Milenkovic, Igor, Biraghi; Amrabat, Duncan; Ikone, Bonaventura, Gonzalez; Kouame

Prognoza: Lacio je favorit na ovom meču i trebalo bi da postigne nekoliko golova.

Tip: domaćin 2+ @ 2.12

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje