utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM ] Serija A,najava,predlozi za klađenje (nedelja)

U nedelju je na programu 6 duela Serije A, a mi smo za vas napisali najavu najzanimljivijih mečeva.

15h Roma-Sasuolo

Duel dva veoma dobra, tj. odlična napada.

Roma je u dosadašnjem delu šampionata postigla 19 golova. Ipak tih 19 golova su trenutno dovoljni za tek 6-to mesto, a velika zasluga za to ide odbrani koja je veoma loša. Oni su primili čak 15 golova, što je za ekipu renomea koji ima Roma nedopustivo. Dodatni problem za i ovako poroznu odbranu biće izostanak Smolinga. Romi je preko potrebna pobeda na ovom meču kako bi što pre zaboravili bolan poraz na gostovanju u Napulju. Istina, tokom nedelje su slavili u Ligi Evrope, ali Serija A je nešto sasvim drugo. Osim Smolinga van tima su i Zaniolo, Santon, Manćini i Pastore.

Sasuolo igra jako dobro ove sezone. Nalaze se na 3-ćem mestu tj. na deobi drugog mesta. Oni igraju jedan veoma ofanzivan, napadački fudbal, o čemu svedoči i podatak da su postigli čak 20 golova. Problem pred ovaj meč predstavlja povreda njihovog najboljeg napadača Kaputa koji je ove sezone postigao 5 golova. Osim njega van tima su i Kirikeš, Romanja i Defrel.

Zanimljiva je i činjenica da Sasuolu baš ne leži Roma, imaju čak 8 poraza od njih i jedino ih je Juventus više puta pobedio (10).

Očekivani sastavi:

Roma (3-4-1-2): Mirante; Ibanez, Cristante, Kumbulla; Karsdorp, Villar, Lo. Pellegrini, Spinazzola; Pedro, Mkhitaryan; Dzeko

Injured: Pastore, Zaniolo, Mancini, Santon

Sassuolo (4-2-3-1): Consigli; Toljan, Marlon, Ferrari, Rogerio; Locatelli, Lopez M; Berardi, Djuricic, Boga; Raspadori

Injured: Caputo, Romagna, Defrel, Chiriches

Prognoza: Duel dva napadačka tima bi mogao da nam donese goleadu.

Tip: 3+ @ 1.40 – 0:0


18h Krotone-Napoli

Krotone se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa svega 2 osvojena boda. Oni su jedina ekipa u ligi koja još uvek nije upisala pobedu. Imaju jednu od najgorih odbrana koja je primila 20 golova na 9 utakmica, dakle, sve lošije od lošijeg. Da stvar bude još gora na ovom meču će biti lišeni usluga Riviera, Ciganinija i Rispolija. Sve u svemu ukoliko se nešto drastično ne promeni kod njih možemo već sad reći da imamo prvog učesnika Serije B.

Napoli sa druge strane igra sve bolje i bolje. U prošlom kolu su deklasirali na svom terenu Romu sa ubedljivih 4-0. Zapravo, Napoli je jedna dosta nepredvidiva ekipa. Oni su u stanju da razbiju jakog protivnika u jednom kolu i već u sledećem kiksaju protiv laganog rivala. Nadamo se da to neće biti slučaj u ovom kolu. Gatuzo će na ovom meču biti bez nigerijca Osimhena koji je veoma bitan šraf u napadačkoj mašineriji, a van tima je i Fabijan Ruiz.

Očekivani sastavi:

Crotone (3-5-2): Cordaz; Magallan, Marrone, Luperto; Molina, Benali, Petriccione, Vulic, Reca; Messias, Simy

Injured: Riviere, Cigarini, Rispoli

Napoli (4-2-3-1): Ospina; Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Mario Rui; Demme, Bakayoko; Lozano, Zielinski, Insigne; Mertens

Injured: Osimhen, Fabian Ruiz

Prognoza: Napoli je ovde zaista veliki favorit i trebalo bi da slavi sa par golova razlike.

Tip: 2 i 2-5 golova @ 1.80 – 0:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje