utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava,predlozi za klađenje ( Petak )

U petak su na programu dva duela Serije A.

18:45h Milan-Udineze

Milan je jako dobro počeo 2022. godinu. Od 9 odigranih mečeva u svim takmičenjima imaju 6 pobeda,dva nerešena rezultata i jedan nesrećni poraz od Specije sa kojim ste sigurno dobro upoznati. Ova dobra serija je dovela do toga da Milan preuzme prvo mesto od svog gradskog rivala sa koji treba da se sastanu u četvrtak u revanšu kupa. Milan u ovo kolo ulazi nakon neuspeha u Salernu gde su remizirali sa Salernitanom. Bio je to jedan veliki kiks koji je,srećom po njih,prošao nekažnjeno jer su i Inter i Napoli kiksali. Ukoliko žele skudeto takve situacije ne smeju da im se događaju,pogotovo ne u nizu,tako da je pobeda na ovom meču pod moranjem. Tim pre je bitna pobeda jer Milan osim tog meča u kupu sledećeg vikenda očekuje veoma bitno gostovanje Napoliju. Na tom meču bi mogla da se odredi sudbina Milana u pogledu na skudeto,pa je bitno sa povoljnim rezultatom ići na taj meč. Milan nikako da reši svoj gorući problem, a to je odbrana. Primaju dosta golova u tim svojim crnim minutima gde bukvalno ne postoje na terenu. Još se nije dogodio meč ove sezone gde su odigrali bez greške od prvog do poslednjeg minuta. Napad je dobar,drastično bolji od odbrane. Postižu dosta golova iako nema Ibrahimovića. Na ovom meču osim Ibrahimovića u timu neći biti ni Kjaera kao ni Benasera.

Udineze ne može da se pohvali dobrim početkom Nove godine. Oni su od početka godine odigrali 7 mečeva i slavili su na svega jednom. U ovo kolo ulaze nakon remija sa Lacijom na domaćem terenu. Sve to je dovelo do pada na tabeli,pa je Udineze sada na svega 3 boda od zone ispadanja. Rak rana su im gostovanja gde su poprilično loši. Mnogo bolji su na domaćem terenu. Eto primera radi od početka godine Udineze je igrao na 4 gostovanja i nisu postigli niti jedan gol. Poslednje gostovanje su imali protiv Verone gde su poraženi sa 4-0. Pad njihove forme se poklopio i padom forme njihovog najboljeg strelca Beta. Beto u 5 mečeva nije postigao gol,niti šutao ka golu protivnika i to je u mnogome uticalo na igru Udinezea.

Očekivani sastavi:

AC Milan possible starting lineup:
Maignan; Calabria, Romagnoli, Tomori, Hernandez; Tonali, Kessie; Messias, Diaz, Leao; Giroud

Udinese possible starting lineup:
Silvestri; Becao, Mari, Perez; Soppy, Arslan, Walace, Makengo, Molina; Deulofeu, Beto

Prognoza: Milan je favorit na ovom meču i trebalo bi da pobede sa nekoliko postignutih golova.

Tip: domaćin 2+ @ 1.60

1 i 2+ @ 1.83 rez: 1-1


21h Genoa-Inter

Đenova dočekuje ovo kolo u jako lošem raspoloženju. Oni su u seriji od 10 mečeva bez pobede. U poslednja 4 kola imaju 4 remija. Sve to je dovelo do pada na tabeli pa se sada nalaze na pretposlednjem mestu sa 6 bodova manje od Venecije koja je prva iznad zone ispadanja. Svi ti loši rezultati su doveli do još jedne smene trenera ove sezone pa je umesto Ševčenka kao treći trener ove godine klub preuzeo Nemac Blesin koji je pre ovog angažmana bio trener u Lajpcigovoj akademiji. On je u svoja prva 4 kola ostvario isto toliko remija i time postao prvi trener u istoriji lige kojem je to pošlo za rukom. Isprobavao je razne formacije mnoge igrače,ali se čini da još nije našao dobitnu formaciju. Na ovom meču ne može da računa na dva defanzivca Banija i kapitena Krišita.

Ne cvetaju ruže ni njihovom današnjem rivalu. Inter u ovo kolo ulazi nakon dva vezana poraza. Prvo su poraženi u Ligi Šampiona, da bi zatim doživeli šok na svom terenu protiv Sasuola gde su poraženi. Pali su na drugo mesto,gledaju gradskom rivalu u leđa. Pobeda je na ovom meču preko potrebna. Zakazao je Interov napad u poslednje vreme. Napad koji je najeefikasniji i najraznovrsniji o ovoj sezoni je zakazao. Već određeno vreme se muče dobijaju mečeve na mišiće i bilo je pitanje vremena kada će kiksnuti. Verujem da ih je kiks protiv Sasuola probudio i da ćemo već u ovom kolu videti pravo Interovo lice. Protivnik im leži. Inter protiv Đenove ima seriju od 7 pobeda za redom i gol razliku od 25-0. Zaista imresivna statistika koja bi mogla da se popravi u ovom kolu. Na ovom meču Inzagi ne može da računa na Gosensa,Vensina i Koreu.

Očekivani sastavi:

Genoa possible starting lineup:
Sirigu; Hefti, Maksimovic, Ostigard, Vazquez; Sturaro, Badelj; Rovella, Amiri, Ekuban; Destro

Inter Milan possible starting lineup:
Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Martinez, Dzeko

Prognoza: Inter nema prava na kiks,pogovo ne na ovom meču gde su mnogo kvalitetniji rival. Očekujem da pobede uz par postignutih golova.

Tip: 2 i 2+ @ 1.55 – 0:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje