četvrtak, 16. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava,predlozi za klađenje ( PETAK)

U petak su na programu tri duela Serije A.

19h Leće-Napoli

Leće u ovo kolo ulazi u dosta lošem raspoloženju. Nakon sjajnog prvog dela sezone koji im je doneo mesto u sredini tabele u 2023 godini igraju jako loše. Trenutno su u seriji od 5 vezanih poraza,što ih je dovelo do pada na tabeli, pa su sada 8 bodova iznad zone ispadanja. Najveći problem za Leće jeste napad. Nisu postigli gol već 500 minuta,što je skoro više od 5 mečeva. Izgubila se ta njihova oštrina i ubojitost u napadu. Ukoliko ovako nastave mogu vrlo lako da uđu u problem i borbu za opstanak. Odbrana im nikad nije ni bila jača strana,ali to se nije videlo zbog dobrog napada. Sada kada napada nema dolazi sve do izražaja.Dodatni problem prave i izostanci defanzivnih igrača.Pred ovo kolo van tima su Pongracic i Dermaku.

Napoli u 2023. godini ima skor od 12 pobeda i 4 poraza. U ovo kolo ulaze nakon jednog veoma teškog poraza na domaćem terenu od Milana 4-0. Nije taj poraz mnogo toga promenio na tabeli,Napoli ima 16 bodova više od najbližeg pratioca, a 10 kola je ostalo do kraja,dakle samo čudo treba da se dogodi pa da ne osvoje taj dugo očekivani skudeto. Pitanje je sad,da li ovaj poraz protiv Milana “ nameran “ s obzirom da se sa njima sastaju u sredu u Ligi Šampiona. Ipak,bilo kako bilo,daleko bolji Napoli treba očekivati na ovom gostovanju. Ovo gostovanje je posebno bitno za Napolitance jer je Leće jedna od tri ekipe ove sezone koje Napoli nije pobedio,jer je u prvom meču u Napulju bilo 1-1. Eto prilike za osvetu. Biće Napoli i na ovom meču bez svog prvog strelca tima Osimhena,ali ne bi to trebalo mnogo da utiče na njihovu igru.

Očekivani sastavi:

Lecce possible starting lineup:
Falcone; Gendrey, Baschirotto, Umtiti, Gallo; Gonzalez, Hjulmand, Maleh; Strefezza, Ceesay, Di Francesco

Napoli possible starting lineup:
Meret; Di Lorenzo, Kim, Rrahmani, Rui; Anguissa, Lobotka, Elmas; Lozano, Simeone, Kvaratskhelia

Prognoza:Bez obzira što će biti bez Osimhena,Napoli je svakako veliki favorit i trebalo bi da postignu nekoliko golova.

Tip: gost 2+ @ 1.88


21h Milan-Empoli

Milan je u prethodno kolo ušao sa serijom poraza i kada su svi očekivali da će Napoli da udari još jednu recku,dogodilo se nešto potpuno drugo. Milan je pregazio Napoli na njihovom terenu sa 4 komada. Vratio se Leao i vratili su se i golovi. Postigao je 2 gola i time pogurao Milan ka pobedi. U naredna tri kola Milan ima “ na papiru “ lakše rivale i to moraju da iskoriste. Istina,imaju meč Lige Šampiona sa Napolijem u sredu,ali ne smeju da odmaraju igrače jer su im bodovi u ligi potrebni imajući u vidu da su na samo bod od Rome koja je na 5tom mestu. Top 4 donosi mesto u Ligi Šampiona sledeće sezone i zato nema mesta za opuštanje.

Empoli je u prethodnom kolu pobedom nad još lošijim Lećeom prekinuo niz od 9 mečeva bez pobede. Trenutno su na 12 bodova od zone ispadanja i može se reći da su sigurni,tako da je Zaneti obavio posao,što se toga tiče.Ipak,igra se mora popraviti,pogotovo ofanzivni deo tima koji je jako loš. Empoli jako teško postiže golove. To pravo veliki problem jer odbrana nije preterano jaka. Slična situacija im je kao i kod Lećea.

Očekivani sastavi:

AC Milan possible starting lineup:
Maignan; Calabria, Kjaer, Tomori, Hernandez; Tonali, Bennacer, Krunic; Diaz, Giroud, Leao

Empoli possible starting lineup:
Vicario; Ebuehi, Ismajli, Luperto, Parisi; Bandinelli, Marin, Akpa Akpro; Baldanzi; Piccoli, Caputo

Prognoza: Milan je favorit na ovom meču i trebalo bi da slave sa nekoliko postignutih golova.

Tip: domaćin 2+ @ 1.55

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje