utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava,predlozi za klađenje (SUBOTA)

Nastavlja se Serija A i to sa kakvim utakmicama. Odmah u subotu na programu je derbi koji se može opisati jednom rečenicom. Murinjo protiv svojih.

18h Inter-Roma

Čini se da je ova pauza došla u jako dobro vreme po Inter. Nisu bas briljirali na startu sezone. Trenutno se nalaze na 7mom mestu da 12 osvojenih bodova,što je daleko ispod njihovih očekivanja. U ovo kolo ulaze nakon poraza od Udinezea na strani. Bio je to treći vezan poraz Intera na strani. Serija loših rezultata,ali i igre generalno dovela je do priča da bi mogla da se dogodi smena trenera. Svi u Interu polako gube strpljenje sa Inzagijem. Njemu tj njegovom timu se iz kola u kolo ponavljaju iste greške. Napad je dobar,ali odbrana je suviše loša. Na jako malo mečeva ove sezone Inter nije primio gol, a da se razumemo, nisu to bili neki protivnici top klase i to najviše i brine. Šta će se dogoditi protiv jačih timova,ako oni prime golove od timova sa dna tabele. Uopstalom i videli smo protiv Bajerna i Milana gde su olako primali po 3 ili više golova.U takvoj situaciji koliko god dobar napad da imate ne može da vas spase. Znaju to u Interu i zbog toga Inzagi i ima sve manje poverenja. Ne može se igrati samo sa napadom. Može,ali ne može se osvojiti ništa.

Roma,Roma je počela sezonu slično kao Inter. Ima tu i uspona i padova,ali to je donekle i očekivano imajući u vidu da su doveli dosta igrača tokom leta. Igraju tipičnu Murinjovsku igru. Tvrdi mečevi na malo golova. Jaka odbrana i napad koji da 1 do 2 gola po meču i to je to. Prava takmičarska ekipa koja će nesumnjivo biti sve bolja i bolja kako vreme bude odmicalo tj kako se igrači budu uigravali. Dobra stvar je što polako počinje tandem Dibala-Abraham da radi i da donosi golove,što se od njih i očekivalo. Roma u ovo kolo ulazi takođe nakon poraza. Bili su bolji rival,napadali,ali je Atalanta na kraju slavila. Nema Roma nekih prevelikih uspeha protiv Intera,poslednji put su slavili 2017 godine,ali možda je ovo godina gde će se stvari preokrenuti.

Očekivani sastavi:

Inter Milan possible starting lineup:
Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Darmian, Barella, Asllani, Gagliardini, Gosens; Martinez, Dzeko

Roma possible starting lineup:
Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Celik, Cristante, Matic, Spinazzola; Pellegrini, Zaniolo; Abraham

Prognoza: Derbiji su dosta teški za prognozu što se tiče pobednika,ali mislim da bi mogli videti golove na obe strane.

Tip: GG @ 1.70 – 1:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje