četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava,predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu počinje Serija A. Prvog dana su na programu 4 duela.

20:45h Monza-Torino

Vreme je za spektakl. Megalomanski projekat dvojca Beluskoni-Galijani došao je do svog cilja, a to je Serija A. Sada,kada su došli do elite,nastoje tu i da ostanu,pa su u klub dovedena brojna pojačanja. U tim su došli, igrač Atalante Pesina, Interov Stefano Sensi,kao i ranije pridošli Ranokija,Mota i Kaprari. Osim njih u tim je došlo još nekolicina igrača i sigurno da će trebati vremena da se sve to uigra. Upravo iz tog razloga Monca je odigrala zaista mnogo prijateljskih mečeva. Odigrali su čak 6 prijateljskih mečeva i osvarili su 5 pobeda i 1 remi. Na tih 6 mečeva su bili poprilično efikasni postigavši 20 pogotka, a primili su samo 2. Jeste da su to bili slabiji timovi,ali ovakva forma sigurno da raduje navijače Monce. Napravljena je i sjajna uvertira za Seriju A,jer su u prvoj fazi kupa prošli dalje pobedivši Frosinone 3-2. Vidi se da su posebno radili na napadu koji nije bio baš previše efikasan ranijih sezona. Prvo kolo garantuje zasigurno spektakl i pune tribine jer su navijači Monce ovo jako dugo čekali.

Njihov današnji rival ekipa Torina imala je veoma burno leto. Torino je po svemu sudeći ostao bez dva ključna igrača. Stub odbrane Bremer je otišao u tabor ljutog rivala Juventusa,dok je na izlaznim vratima i Beloti koji se dovodi u vezu sa Romom. Dovedene su zamene u vidu Pelegrija iz Monaka i Radonjića iz Marseja,kao i Vlašići iz Vest Hema i Mirančuk iz Atalante,ali druga dvojica neće biti u protokolu za prvo kolo. Svi oni bi trebali da poprave efikasnost ekipe koja je prošle sezone bila zaista slaba. Bili su jedna od najneefikasnijih ekipa u ligi. Napravili su dobar uvod u sezonu slavivši protiv Palerma u kupu 3-0,upravo na krilima Pelegrija i Radonjića. Ipak,Palermo nije previše merodavan kao reper za snagu Torina,pogotovo za defanzivu koja je drastično oslabljena odlaskom Bremera.

Očekivani sastavi:

Monza possible starting lineup:
Cragno; Marlon, Ranocchia, Carboni; Birindelli, Valoti, Barberis, Sensi, Augusto; Mota, Caprari

Torino possible starting lineup:
Berisha; Djidji, Adopo, Rodriguez; Singo, Lukic, Ricci, Aina; Seck, Radonjic; Sanabria

Prognoza: Jedan veoma težak meč za prognozu pobednika,ali ono što bi mogli da vidimo na ovom meču jesu golovi i to na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.83 – 1:2


20:45h Leće-Inter

Šampion Serije B, je tokom leta doživeo dosta promena u timu. Leće je tokom letnjeg prelaznog roka ostalo bez nekoliko ključnih igrača. Prvi strelac Serije B prošle sezone, Coda je otišao u Đenovu, a tim je napustio i prvi golman Gabriel. Bez njih dvojice Leće nije isti tim. Doveli su nekoliko igrača kao zamene u proteklih nekoliko nedelja,ali ako je sudeći po prikazanoj igri u toku priprema nisu baš previše pogodili sa pojačanjima. Napravili su i lošu uvertiru u novu sezonu porazom u kupu od Ćitadele. Po svim najavama Leće je trenutno prvi favorit za ispadanje iz lige.

Inter je prošle sezone završio na drugom mestu iza Milana. U ovoj tesnoj borbi do poslednjeg kola Milan je bio bolji,koncentrisaniji i osvojili su skudeto. Sigurno da će u Interu pamtiti onaj poraz od Bolonje koji ih je koštao skudeta. Sada,u ovoj novoj sezoni ulaze sa ambicijom da povrate skudeto. Inzagi je prošao period adaptacije na novu sredinu i trebalo bi sa Interom da igra još bolje ove godine. Tim je dodatno ojača. U tim su došli neki veoma kvalitetni igrači. Među najvećim pojačanjima je Mihintarijan iz Rome i povratnik Lukaku. Lukaku će opet da se upari sa Lautarom, a svi se sećamo kako je ovaj tandem žario i palio širom terena Serije A. Ovo je zaista paklen tandem i sa ovako ofanzivno orijentisanim trenerom mogao bi da bude pun pogodak. Sigurno da od Intera ove sezone možemo da očekujemo mnogo golova. U pripremnom periodu nisu previše briljirali, primili su 10 golova na 5 mečeva i to može malo da zabrine,mada to su samo pripreme.

Očekivani sastavi:

Lecce possible starting lineup:
Falcone; Gendrey, Blin, Dermaku, Gallo; Bistrovic, Hjulmand, Askildsen; Ceesay, Strefezza; Di Francesco

Inter Milan possible starting lineup:
Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Dimarco; Martinez, Lukaku

Prognoza: Inter je favorit na ovom meču i trebalo bi da pobede sa nekoliko postignutih golova.

Tip: 2 i 3+ @ 1.80 – 1:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje