Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


N. Mirotić (Barcelona) 16.5 minus poena, većina 15.5

Mirotić je definitivno najbolji igrač Barcelone, a to zna i protivnički trener koji u defanzivi posebno obraća pažnju na njega.

U regularnom delu sezone Mirota je postigao 15 i 14 poena kontra Jouventuda, dok je u Plejofu beležio: 11 (teški blowout), 11 pts i 18 pts (3-4 za 3pts).

Iako imaju snažnu podršku navijača, smatramo da je domaćin propustio šansu u prošlom meču da se bori za dalji plasman. Gube u seriji 2-1, a mi smatramo da Barca danas nosi trijumf (1.50) i idu u finale.

Pored Mirotića, Šarunas koristi od viskoih igrača i Smitsa i Sanlya, kao i Daviesa i Nigel Hayesa.

Derek Willis radi dobar posao na defanzivi niskog posta, tako da će Mirotić morati da bude ultra-efikasan sa linije za 3 poena ukoliko se desi da prebaci i danas marginu.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.