nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal 2 kartoni 29.januar

Druga dva predloga za kartone biće sa mečeva koji se igraju u večernjem terminu. Odabrali smo po jedan meč iz Francuske i Španije.

18:30h Sevilja – Elče

Jako bitan duel za oba tima. Duel dve ekipe koje se nalaze na dnu tabele. Sevilja je tik iznad zone ispadanja, a Elče je poslednji. Dakle,ovo je jedan od onih duela za koje se kaže da vrede 6 bodova.

Oba tima su dosta nedisciplinovana. Sevilja je po broju kartona trenutno na drugom mestu sa 63 dobijena kartona ,što je u proseku 3.5 po meču.

Elče je zaradio 52 kartona, što je u proseku 2.89 žutih kartona.

Jedan od glavnih razloga za odabir ovog meča jeste i sudija. Ovaj meč će suditi Grado koji je ove sezone sudio 10 mečeva i podelio 63 kartona,što je prosek od 6.3 kartona po meču.

Predlog: više od 5.5 kartona 1.44 Meridijan


21h Marsej – Monako

Nakon duela dva davljenika ,evo i jednog derbija koji nam dolazi iz Ligue 1. Duel dva tima koja se nalaze na vrhu tabele.

Sa pogleda kartona slični su. Marsej je dobio 38, Monako 39 kartona, dakle oba tima su na proseku oko 2 kartona po meču.

Ovaj meč će suditi Pignard koji je prvi na tabeli po broju kartona. Sudio je 9 mečeva i podelio 47 žutih kartona, što je prosek od 5.22 kartona po meču.

Predlog: više od 4.5 kartona  1.58 Meridijan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje