petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal kartoni 02.April

Danas je na programu dosta zanimljivih duela širom Evrope, a mi smo za vas izdvojili neke na kojima bi moglo da bude dosta kartona.

17:30h Newcastle United-Manchester United

Duel dva Junajteda. Ovo je treći ovosezonski duel, po jedan su imali u ligi i i finalu kupa odigranom početkom ove godine. Dosta veliki istorijat duela ovih timova, samim tim dosta veliki i rivalitet. Pogotovo je taj rivalitet pojačan nakon ovog finala kupa. Takođe duel dva tima sa vrha tabele, duel timova koji su pretendenti na top 4 i zbog toga ovaj meč dobija na težini. Očekujem da se na ovom duelu nastave varnice koje su započete na finalu kupa. Pogotovo to očekujem od domaćina. Generalno Njukaslov stil igre je takav da protiv jakih rivala igraju neku vrstu rata. Krenu od samog početka sa velikim brojem faulova, ne dozvoljavaju rivalu da razvije igru. Naravno da takav stil igre donosi i dosta kartona.

Inače Njukasl ove sezone dobija u proseku 1.73 žuta kartona po meču. Mančester je jedna od najnedisciplinovanijih ekipa u ligi sa prosekom od 2.23 kartona po meču.

Ovaj duel će suditi Atwel koji ima prosek od 3.5 kartona po meču ove sezone.

Spomenuo sam da su igrali već dva puta ove godine. Prvi duel je završen sa 4 kartona, dok je na drugom viđeno čak 7 kartona.

Predlog: više od 4.5 kartona @ 1.77 meridijan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje