subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[ PREMIUM] Specijal kartoni 04.februar

Za danas smo spremili dva predloga za kartone. Po jedan meč iz La lige i Serije A.

15h Kremoneze-Leće

Duel dva tima iz donjeg dela tabele. Duel dva tima kojima su bodovi tj pobede preko potrebne,pogotovo domaćinu koji je zakucan za dno tabele,mada i Leće nije daleko od opasne zone. Uz par loših rezultata eto i njih u problemu. Samim tim što su pobede preko potrebne kako jednima tako i drugima,mogli bi da vidimo jedan dosta tenzičan meč,pogotovo ako rezultat bude aktivan tokom dužeg dela meča.

Što se tiče broja kartona ove sezone i jedni i drugi su na proseku od nešto više od 2 po meču. Kremoneze je zaradio 47 žutih, a Leće 45.

Ovaj meč će suditi jedan od najboljih italijanskih sudija Orsato. On ima prosek od oko 3.6 kartona po meču,ali je on sudija koji ne voli prigovore sa strane,čemu su skloni i jedni i drugi. Baš zato bi moglo biti dosta kartona.

Predlog: više od 4.5 kartona 1.53 meridijan.


16:15h Elče-Viljareal

Drugi par za danas biće iz La lige. Duel dva tima koja znaju itekako da budu grubi. Pogoto je to slučaj sa domaćinima kojima gori pod nogama tj još im jako malo fali da gotovo sigurno ispadnu i zbog toga je kod njih tenzija jako velika. To se vidi i po njihovim utakmicama. Na poslednjih 6 duela u svim takmičenjima su dobili čak 5 crvenih kartona. Mislim da to najbolje govori o situaciji u kojoj se nalaze.

Elče ove sezone ima prosek od 3.89 kartona po meču i 5ti su po tom parametru. Viljarel ima manji prosek. Oni su dobili 46 žutih,što je prosek od 2.4 po meču.

Ovaj meč će suditi Manuera Montero koji ove sezone ima prosek od 5.2 kartona po meču,ali je i sudija koji je na 10 mečeva dodelio čak 7 crvenih kartona i po tome je drugi na listi. Samo je Cuadra dao više tj 8. Ovo može biti bitno zbog igre Elčea.

Predlog: više od 4.5 kartona 1.52 meridijan. Bolja opcija je meridijan jer se računaju i crveni kartoni.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje