četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal korneri 01.februar

Dosta pratilaca voli specijal igre, pa smo iskoristili bazu podataka koju, pa ćemo od februara redovno davati specijal predloge za kornere koje možete igrati u dosta regionalnih kladionica, za danas jedan predlog! Članak možete otvarati do 21 sat!


Od 21 sat igra se meč Španske Primere, a sataju se Real Betis i Barseleona.

Ono što je zanimljivo, a vezano je za kornere, to je činjenica da oba tima igraju mečeve sa dosta kornera.

Što se tiče statistike, ona nam kaže da ekipa Betis prosečno izvodi 5 kornera po utakmici, dok Barselona sa druge strane prosečno izvodi 5,11 korenera po utakmici.

Kada je reč o ukupno broju kornera na mečevima, na utakmicama Betisa prosečno beležimo čak 9,63 kornera po meču, dok je taj prosek na mečevima Barselone 9,11 korenera po meču (više od 8,5 kornera bilo je na 70% utakmica Barselone).

Na poslednja dva međusobna meča ovih timova beležimo 12 kornera u maju 2022. godine, dok je u januaru 2023.godine bilo čak 13 kornera.

Na osnovu svega iznetog smatramo da je opklada VIŠE OD 8,5 kornera na utakmici danas veoma verovatna, a plaća se kvotom 1,58, dok se igra VIŠE OD 9,5 kornera plaća kvotom 1,85 pa je i to potencijalan predlog, ali sa nešto nižim ulogom

7


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i nisu 100% sigurni, igrate ih sa ulogom od maksimalno 5% svoje banke, a vrlo često i sa manjim ulogom! Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje