četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal korneri 06. februar 2023.

Dosta pratilaca voli specijal igre, pa smo iskoristili bazu podataka koju, pa ćemo od februara redovno davati specijal predloge za kornere koje možete igrati u dosta regionalnih kladionica, za danas jedan predlog! Članak možete otvarati do 18:30 sat!


Od 18:30 časova očekuje nas meč Italijanske Serije A, a sastaju se Verona i Lazio.

Kada se radi o ovom susretu primetili smo neke statističke zanimljivosti, kao i međusobnu tradiciju, na osnovu kojih ćemo i dati predlog za klađenje.

Kada se radi o međusobnim mečevima ovih timova, na prethodnih 5 mečeva viđeno je 10 ili manje kornera i to redom od poslednjeg ka ostalim mečevima – 8, 10, 7, 9, 8.

Kada se radi o mečevima Verone, na poslednjih 4 od 5 mečeva, nije viđeno više od 9 kornera, poslednji protiv Udinezea je izuzetak kada je bilo 20, u ostalim mečevima 9, 8, 7, 9.

Što se tiče ekipe Lacio, na njihovim mečevima u poslednje vreme samo smo jednom videli 10 kornera, a na ostala četiri meča meča bilo je 7, 7, 7, 6

Trenutno po svim paramterima danas treba da očekujemo meč sa manje od 10 kornera po meču, a kladionice nude kvotu 1,75 na ovu igru.

11 korner u 90+6


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i nisu 100% sigurni, igrate ih sa ulogom od maksimalno 5% svoje banke, a vrlo često i sa manjim ulogom! Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje