subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal korneri 22. maj

Nastavljamo sa predlozima za kornere. Za danas smo spremili jedan zanimljiv predlog.

21h Njukas-Lester

Poslednji meč ovog kola Premijer lige. Njukasl se bori za Ligu Šampiona i dovoljan im je jedan bod da to ostvare, dok su Lesteru potrebni bodovi kako bi se spasili ispadanja.

Njukasl je tim na čijim mečevima pada jako mnogo kornera. Na njihovim mečevima pada u proseku 11.3 kornera i po tom parametru su prvi u ligi. Takođe od tih 11 kornera oni prosečno prave čak 7 i po tom parametru su opet na prvom mestu u ligi. Jednostavno, oni su tim koji igra na prekide. Njima su prekidi najjače oružije, većinu golova daju na takav način i zbog toga i to i forsiraju. Uostalom statistika to sama pokazuje.

Što se tiče Lestera, na njihovim mečevima pada u proseku oko 9.7 kornera, od čega oni prave samo 3.6, dakle većinu kornera na mečevima prave njihovi rivali. Što opet ide u prilog tome kako oni igraju tokom većeg dela ove sezone.

Ova dva tima su ove sezone odigrala dva meča.

u ligi:

Lester-Njukasl 10 kornera (5-5)

u kupu:

Njukasl-Lester 16 kornera (12-4 za Njukasl)

Dakle, kao što vidite na oba meča je bilo dosta kornera, a pogotovo je interesantan taj meč u kupu jer je tu Njukasl igrao kući. Očekujem da slično odigraju i danas i da naprave veliki broj kornera.

Predlog: Njukasl 7+ kornera @ 1.72

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje