ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal korneri 28. Avgust

Nastavljamo sa predlozima za kornere.

Danas je na programu nekoliko zanimljivih duela,pa smo za vas izabrali neke od njih.

19:10h Sirijus – Malme

Jedan meč Švedske lige. Duel u koje je gostujuća ekipa favorit,duel gde bi trebalo očekivati da gosti pritiskaju od prvog do poslednjeg minuta.

Na mečevima domaćina,ekipe Sirijusa,ove sezone pada preko 10 kornera u proseku, a od toga oni prave samo 3,dakle čak 7 dozvoljavaju rivalima.

Sa druge strane na mečevima Malmea takođe pada u proseku preko 10 kornera, 10.9 tačnije, od čega oni prave preko 7 i prvi su u ligi po tom parametru, a to zapravo samo i oslikava njihov stil igre.

Prvi meč ove sezone je završen sa 12 kornera ( 11-1 za Malme).

Očekujem i na ovom meču dvocifren broj kornera.

Predlog: više od 9.5 @ 1.51 meridijan


20:45h Kaljari – Inter

Još jedan predlog za danas,ali sada iz Italije,tačnije Serije A.

Isti slučaj kao i sa prvim predlogom. Na ovom meču je gost favorit i trebalo bi od njih da očekujemo da pritiskaju tokom celog meča.

Kaljari je ekipa koja voli da igra defanzivno,vole da se povuku i da čekaju kontre. Naravno,takav stil igre dozvoljava rivalu posed lopte,dozvoljava im da se približe golu. Teško je proći kroz pas igru,već protivnici često idu na daleke šuteve ili centar šuteve,što donosi veliki broj kornera.

Ove sezone su igrali dva meča. U kupu protiv Palerma je bilo 21 korner ( 12-9 za Palermo) i u ligi sa Torinom 11 kornera ( 8-3 za Torino). Dakle i ove brojke samo potvrđuju gore napisane reči.

Inter bi dakle,trebalo da dominira na utakmici da napada i da napravi veliki broj kornera. Možda i Kaljari napravi koji,ali većina se očekuje od gostiju.

Predlog: više od 8.5 kornera @ 1.55 meridijan,maxbet

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje