nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Svi ključni igrači danas nisu tu, kao i na prošlom meču

Jedan tim i danas će nastupiti bez svih ključnih igrača, kao i na prošlom meču, a nemaju ni pravi domaći terene. Meč okvirno možete preuzeti do 17 časova, a predložene su kvote 1,90 i 1,60

Pre svega treba reći da selekcija Avganistana igra svoje domaće mečeve u Saudijskoj Arabiji pa pravi domaći teren i ne postoji. U prvom meču odigranom pre par dana poraženi su od Katara rezultatom 8:1, a ključni razlog za tako nešto jest činjenica da svi najbolji i najpoznatiji igrači selekcije bojkotuju ovo okupljanje jer su u sukobu sa svojim savezom, pa je tim sastavljen od mladih igrača i igrača koji nemaju iskustva u reperezentaciji.

Sa druge strane selekcija Kuvajta pod vođstvom portugalca Rui Benta je u prvom meču malo i iznenađujuće doživela poraz od Indije 1:0 na domaćem terenu i danas su pod imperativom pobede kako bi se vratili u truku za odlazak na Svetsko prvenstvo. Tim je sastavljen od igrača koji igraju domaću ligu, ali su svi važni igrači tu, tako da nema bitnih izostanaka za Kuvajt.

Mišljenje urednika: Iako Kuvajt ne spada u red elitnih selekcija, mišljenja smo da će danas imati lak posao protiv mladih i neiskusnih igrača Avganistana koji su u meču protiv Katara pokazali da nisu čak ni za ovaj nivo fudbala, pa je po nama prvi predlog igra 2-2&3+ po kvoti 1,60, a možete pokušati i sa kombinacijom golova na gosta – G1P1+&2P2+ po kvoti 1,90 (gost daje najmanje jedan gol u prvom i najmanje dva gola u drugom poluvremenu)

0:4 (0:1)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje