četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Goreće vatra, čeka nas derbi: Brazil – Argentina (najava i prognoza meča)

U noći između utorka i srede, tačnije od 01:30 sastaju se u najvećem južnoameričkom derbiju selekcije Brazila i Argentine, radi se o 6.kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo na Južnoameričkom kontinentu.

Za razilku od prošlih kvalifikacija ove je selekcija Brazila krenula dosta loše, osvojili su do sada samo 7 bodova i imaju 2 pobede, 1 remi i 2 poraza i gol razliku 8:6. Svakako da je domaći teren nešto što je velika prednost ,,karioka“ do sada dva meča 1 pobede i 1 remi sa gol razlikom 6:2. Najpre su slavili u prva dva meča kvalifikacija protiv Bolivije i Perua, potom iznenađujuće remizirali sa Veneculeom na domaćem terenu, da bi potom doživeli poraze od Urugvaja i Kolumbije pre par dana pa sada imaju imperativ da godinu završe u pozitivinom maniru.

Za današnji meč selektor domaćina neće moći da računa na neke jako važne igrače sa poslednjeg Svetskog prvenstva, to su: golman Ederson, potom defanzivci Telles, Militao i Danilo, potom vezni igrači Kasemiro i Paqueta, kao i napadači Vinicius JR, Neimar, Richarlison, ali i Cunha, Pedro, Anthony, Neres.

Sa druge strane aktuelni svetski šampion, selekcija Argentine je jako dobro do sada igrala i kvalifikacije, što je možda i očekivano jer je atmosfera jako dobra i igrači igraju na krilima samopouzdanja koje su zasluženo stekli, imaju skor 4 pobede i 1 poraza uz gol razliku 7:2. Do sada su dobili 4 meča bez primljenog gola, da bi u prošlom kolu bili poraženi od Urugvaja 0:2.

Za današnji meč Argentini će faliti defanzivac Lisandro Martinez i napadač Angel Korea.

Na 8 od poslednjih 9 mečeva ovih rivala videli smo prolazak igre od 0-2 gola na meču.

Mišljenje urednika: Važan meč za Brazil pre svega kada se radi o atmosferi u i oko tima, pa zbog toga očekujemo nešto oprezniji pristup, Brazilu fali dosta važnih igrača pa je po nama Argentina bliža pobedi ako pričamo o konačnom ishodu, ali ćemo se mi opredeliti za golova i igru 0-2 gola po kvoti 1,53. Takođe znamo kakva je igra kada dođe do ovog derbi meča, pa možete pokušati i na sjajnu kombinaciju koja postoji u Max bet kladionici 0-2 gola na meču & 4-6 kartona na meču po kvoti 3,20

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje