četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 1. Jun

Članak otvarati do 14:30


Druga runda na Rolan Garosa i duel između Markosa Girona i Jiržiha Lehečke. Kladionice maksimalno favorizuju Lehečku sa kvotom 1,45 dok je margina za gemove postavljena na 35,5.

Mi se ne slažemo sa ovom postavkom kvota. Lehečka je u Pariz došao sa četiri vezana poraza i povredom. Imao je vremena da sanira tu povredu, a u prvoj rundi je dobio Jana Lenarda Štrufa posle pet setova. Jeste solidna pobeda, ali taj meč je pokazao da je Lehečka daleko od top forme.

Što se Girona tiče iskoristio je povoljnost dobrog žreba, jer je dobio Hamada Međedovića. Mladi srpski teniser nema gotovo nikakvog iskustva na grend slem sceni i Giron je to znao da naplati. Iako je Amerikanac, Giron je pokazao sasvim pristojne partije na šljaci ove godine. Četvrtfinale Minhena (dobija ga Botik koji je kasnije igrao finale), drugo kolo mastersa u Madridu (dobija ga Baez u tri seta), prvo kolo Rima, drugo kolo Ženeve (dobija ga Fric u tri seta). Sasvim solidno i zaslužuje više od ove kvote.

Jako čudna postavka kvota i mi ćemo to pokušati da naplatimo. Lehečka blago rečeno nije uspeo da nas ubedi i ne zaslužuje ovu kvotu osim ako bi gledali rannk. Trebalo bi da bude velike borbe ovde.

Predlog za klađenje: Više od 35,5 + 1,70 Soker

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Girona 6-2 6-3 6-2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje